Loppi Höstpepp 2016

av Gratisprinsessan

I söndags var jag på Loppi Höstpepp 2016 i Eric Ericssonhallen i Stockholm. Mitt första Loppievent faktiskt 🙂

loppi publik

Mycket folk även här! Många utställare fanns på plats, så som Kids Zoo, me&i, TryggHansa & Life In a Mind, Siljaline, Viaplay, Neutral, Barebell, Matkomfort, Mathem, Otto, Emmaljunga och Cleandrink!

loppi

Jag hade turen att stöta på Lotta från bloggen Deliquate som jag följt under många år. Det var ett snabbt möte innan man tappar bort varandra i vimlet 🙂 Bild av Sandra Rogers Photograpy.

loppi smoothie

Det delades ut smoothies och gröt från Alex&Phil.

loppi hugo och cissi

Konferenciers var Hugo Rosas och Cecilia Ehrling som i början av showen när han lyfte upp henne fastnade med sin klänning i Hugos klocka. Otur! Haha!

loppi_hostpepp_2016_lifeinmind

Life in Mind var på plats och berättade om En Livsviktig Kurs, en första hjälpen kurs där man får lära sig hur man utför första hjälpen på bebisar och barn.

loppi viaplay

Hugo och Paula har ett samarbete med Viaplay och berättade om fördelarna med det.

loppi silja line

Tvillingarna Angelica och Jessica Lagergren (som bland annat har Tvillingpodden) har ett samarbete med Siljaline och vi fick se en trevlig film från är de åkte på kryssning med sina familjer. Det delades även ut 50 gratis kryssningar men dessvärre hann jag inte vara en av dem 😉

loppi ola lauritzson

Ola Lauritzson var på plats och pratade om hälsa och det viktiga med att välja bra mat.

loppi modevisning

Härliga Lofsan dansade glatt in på scen och peppade inför höststens träningsstart med en massa bra tips. Det blev även modevisning med alla toppbloggarna från Loppi som visade upp kläder från Ellos. Fick till en riktigt härlig bild på Herr Lagergren när han visade upp en snygg stil för killar! 😀 Klicka på bilden för att se den i större storlek!

Det var en maffig goodiebag man fick med sig hem! Jag fick ta bussen till centralen för att sedan åka vidare till Aspudden med tunnelbanan för jag orkade inte bära allt jag hade med mig ;).
loppi höstpepp 2016 goodiebag loppi höstpepp 2016 goodiebag loppi höstpepp 2016 goodiebag

Ett riktigt härligt och peppande event som var kul att gå på! Bebis- och barnsakerna i goodiebagen blir små gåvor till en vän och en kollega 🙂

1 kommentarer

mizzyz 2016-08-30 - 20:26

Ser ut som du haft en urmysig helg! Tack för alla bilder som du delar med dig, framförallt från Formex mässsan. Jag vill sååå gärna gå på den en dag 😀

Jag tänkte tipsa om en Give Away av gratis smycke som du finner här http://emiliangergard.nu/project-lush-giveaway/

Mvh Frida Elmgren

Kommentarer är avstängda.