Fullt upp kommande vecka!

av Gratisprinsessan

Nästa vecka blir en händelserik vecka faktiskt! På torsdag bär det av till huvudstaden för en lång weekend (stannar till på måndag) med späckat schema. Jag ska besöka Formex som jag drömt om att få göra i många år, och nu äntligen så är det dags! 😀 På lördagen är det dags för Guldknappengalan på Grand Hotel. På söndagen är det Loppi event. Får vi tid över och ”har vägarna förbi” så blir det att hämta upp LoppiPåsen i Barkarby.

Under tiden ska vi förhoppningsvis hinna med ett besök på Mall of Scandinavia också haha. Sambon kommer att vara slutkörd! 😛

Jag tänkte försöka blogga varje dag om vad vi hittar på, vi ska nämligen bila upp och det är ju alltid kul med en roadtrip. Tänkte att det kunde vara kul med lite mer personliga inlägg också.

Har ni bra tips på restauranger med god mat i city får ni gärna dela med er i kommentarerna!

event

Veckans populäraste inlägg

I fall du har missat något! 🙂

2 kommentarer

xthildax 2016-08-22 - 08:50

Kan bara rekommendera er att ställa bilen utanför vid någon av infartsparkeringarna och ta tunneln in därifrån. Då slipper ni trängselskatt och dyra parkeringar. Vi ställde bilen vid telefonplan i somras för 20 kr dygnet. Var sjukt smidigt att ta sig in därifrån!

Och Villaggio eller Esperanza har grymt gott italienskt!

sarajessica 2016-08-22 - 13:15

Wow! Jag räknar med mycket bilder från Formex. 😉 Ha det så kul!

Kommentarer är avstängda.