Gratis

Flyg gratis nästa semester!

gratis flygresor

Har du redan börjat tänka på nästa semester? Då kan jag tipsa om hur du kan få ihop till gratis flygresor! Skaffa Norwegians kreditkort, med det kan man nämligen samla poäng till gratis flygresor!

Då gäller det att betala allt du handlar med kortet, och det är läge att börja nu om du ska hinna få ihop poäng till nästa år.

Jag som har varit väldigt emot kreditkort tidigare, eftersom man egentligen handlar för pengar man inte har, så har det fungerat bra. Man kan sätta in pengar i förväg om man vill så det brukar jag göra ibland.

Det är gratis att skaffa kortet, det har ingen årsavgift, och se till att skaffa e-faktura tillkommer inga kostnader. Vid ditt första köp får du 200 CashPoints som du kan flyga för. Man tjänar alltså 1% CashPoints på alla köp.

Vi spenderar inte så mycket pengar jag och sambon, mer än några enstaka storköp som ny tvättmaskin och nödvändigheter som mat och bensin, men just nu har vi 6154 CashPoints och det är sedan vi skaffade kortet i januari. Många bäckar små alltså. Vi skulle ju ha rest nu i mitten på augusti men det blev inget eftersom min sambo har opererat ryggen. Bättre att vara på den säkra sidan och vänta.

Enkelt att samla poäng

Förutom att handla med kortet kan även samla poäng genom att använda deras Norwegian Reward som en återbäringssida, där finns över 200 nätbutiker listade. Så vill man inte ha rena pengar tillbaka utan poäng till flygresa så kan man shoppa genom dem istället.

Kortet har flera fördelar som gjorde att jag valde att beställa det:

 • Ingen årsavgift (viktigt!).
 • Ingen avgift på varuköp eller vid kontantuttag utomlands.
 • Upp till 45 dagars räntefri kredit.
 • Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd.
 • Man kan även föra över pengar till kortet när man vill, vilket var viktigt för mig.
 • Man får också bonus med upp till 20% CashPoints när man flyger med Norwegian och bonus med 1% CashPoints på alla varuköp.

 • Lena
  2016-08-22 kl. 20:15

  Vad ger alltså dessa drygt 6000 points i resor? Resor för hur mycket???

 • Linda
  2016-08-23 kl. 11:15

  Finns många kort med samma upplägg. Tex SAS eurobonus.

  • Gratisprinsessan
   2016-08-23 kl. 12:21

   Ja flera av dem har årsavgift på korten, SAS Eurobonus kostar 395 kr / år. Norwegian har ingen årsavgift.