GfKs premiebutik öppnar på onsdag!

av Gratisprinsessan

Nu på onsdag den 27 juli öppnar GfKs premiebutik igen! Denna perioden har jag inte varit lika aktiv med mitt scannande, har inte haft tid eller ork till det. Så det har inte blivit så många poäng dessvärre. Men det blir nog ett par presentkort ändå. Presentkorten tycker jag ger mest för poängen faktiskt.

De har värvningsstopp fram till den 28 augusti men skicka mig ett mail om ni är intresserade att gå med i denna panel. Det krävs dock lite mer engagemang i denna då man ska spara sina kvitton samt scanna alla varor och rapportera dessa varje vecka.

3 kommentarer

Nathalie 2016-07-26 - 16:37

Kan du skicka till mig?

Gratisprinsessan 2016-07-26 - 19:13

Har skickat dig ett mail 🙂

Carina Mellin 2016-07-28 - 04:06

Jag vill gärna läsa mer om panelen 😉

Kommentarer är avstängda.