Glossybox – Wing it!

av Gratisprinsessan

glossy sam

Maj månads Glossybox med temat Wing it var en riktig hit måste jag säga! 😀 Älskar prenumerationsboxar, alltid lika kul att öppna!

Vad fick ni i er box? Är ni nöjda?
glossybox maj 2016

Min box innehöll:

  • Benton Cosmetics – Snail Bee High Content Mask Pack
    Äntligen kommer det en koreansk skönhetsprodukt i boxen! Jag har själv använt Benton Snail Bee High Content Essence för några år sedan och gillade den!
    Denna fibermask är återfuktande, lyftande och har en lugnande effekt.
  • Rituals – The Ritual of Sakura Shower Foam
    En gel som förvandlas till löddrande skum i kontakt med vatten. Luktar körsbärsblom! Tycker nästan allt från Rituals luktar så himla gott, men dessvärre är doften för stark för min känsliga näsa även efter duschen. Men deras shower foams har en riktigt ljuvlig konsistens! Gå in i en butik och testa om ni inte redan har gjort det!
  • Trind – Nail Repair Natural
    En nagelstärkare som man ska applicera ett tunt lager av varje dag. Ska ge starka och flexibla naglar. Ska se om den håller vad den lovar så fort mitt gellack börjar flagna 🙂
  • Glam of Sweden – Lösögonfransar
    Lösögonfransar kan man aldrig få för många av. Ska bli kul att testa detta märke.
  • Studio 10 – Brow Lift Perfecting Liner
    En krämig dubbeländad penna som har en universell nyans (?) på ena sidan och på andra en ljusreflekterande highlighter. Finns ju inget som ger ett sådant lyft för ett ansikte som ett par perfekta bryn!

glossybox maj 2016glossybox maj 2016

Jag är verkligen nöjd med alla produkter denna månaden! Passade mig riktigt bra 🙂 Fick upp ögonen för koreanska skönhetsprodukter igen (de är så långt före oss i utvecklingen!) så jag kommer förmodligen sitta och kolla efter nya produkter hela kvällen 😉

Glossybox är en prenumerationstjänst som kostar 139 kr/månad och har 1 månads uppsägningstid.

4 kommentarer

Jenina 2016-05-30 - 19:49

Märket ”Glam of Sweden” är inget utav kvalité tyvärr. På Förmedlingscentralen i Tyringe hittar du en drös makeup och andra produkter från Glam of Sweden från 10kr styck. Inget jag kan rekommendera alls då inget utav sminket är nämnvärt bra. Är det budgetvariant man vill ha så rekommenderar jag istället Technic.

My 2016-05-30 - 23:02

Ja Rituals skumduschen just den doften var riktigt stark. prova Ritual of Karma som luktar mycket mildare.

Agnes 2016-05-31 - 10:02

Har inte fått min box än :/
Hoppas jag blir lika nöjd som du är 😉

P.S. Tävling hos mig pågår bara till imorgon 😉

Ulrika 2016-05-31 - 23:24

Jag fick tyvärr inte rituals hade gärna velat testa den, men i och med att studio 10 var med i boxen är jag ganska nöjd ändå.

Kommentarer är avstängda.