Hitta rabattkoder snabbt och enkelt!

av Gratisprinsessan

rabattsök

När jag shoppar online så söker jag alltid efter rabattkoder och erbjudanden innan jag lägger en order. Allt för att det ska bli så billigt som möjligt givetvis!

Tycker du det blir för rörigt att söka på Google tycker jag du ska besöka Rabattsök.se som har listat rabatter, kampanjer och erbjudanden från över 1000 butiker. Det enda man behöver göra är att skriva in en butik i sökfältet, t.ex. Lekmer, och vips får du fram en eller flera aktuella koder som du kan använda.

Rabattsök har även ett populärt nyhetsbrev som helt klart är värt att registrera sig för! Då får du aktuella rabatter direkt till din inkorg.

Många tycker det är tidskrävande att leta efter rabatter men kollar man bara på rätt ställen så går det på ett kick. Och jag lovar, det lönar sig! 🙂

rabattsök

3 kommentarer

Sara 2016-04-26 - 22:30

Hej och tack för en bra blogg?Många bra tips och det har helt plötsligt blivit kul att leta rabatter och erbjudanden. Det finns mycket pengar att spara har jag märkt! Jag tänkte bara tipsa om appen ”wrapp” som jag precis anslutit mig till via Nordea. Bra rabatter och fler som öppnas när man betalar med sitt kort.

Hanna Ahlberg 2016-04-27 - 08:56

Hej! Gick precis in o tittade efter att jag bara hittat utgångna rabattkoder till Apotea på nätet (de gick ut i mitten av april). På rabattsök fick jag upp en rabattkod från 2015 dvs väldigt gammal… Någon annan som håller med eller hade jag bara otur?
Ps. Gillar din blogg massor! !!

Gratisprinsessan 2016-04-27 - 20:04

Ibland finns inte alla rabattkoder överallt dessvärre. Hoppas du hittar några andra! 🙂

Kommentarer är avstängda.