Glossybox – Beauty of Opinion

av Gratisprinsessan

I samarbete med Glossybox.

glossybox mars 2016Igår fick jag hem mars månads Glossybox för att recensera! Denna gången är temat Beauty of Opinion som innebär att man ska framhäva den äkta skönheten som redan existerar.

Boxen innehåller:

  • EMITÉ MAKE UP – Artist Lashes Mascara
    En vattenfast mascara med silikonapplikator som ska ge fantastisk längd och volym. Ska bli spännande att testa då jag har svårt att hitta mascaror som håller mina fransar i schack! 210 kr
  • LUXIE BEAUTY – Rose Gold Large Angled Face Brush
    En supermjuk vinklad borste som är 100% vegansk och cruelty-free (hurra!). Har redan testat denna och gillar den starkt! Perfekt till bland annat contouring, bronzer och rouge. 159 kr
  • HOT MAKEUP – Eyelash Curler
    Jag använder till vardags Shiseidos variant (en av ögonfransböjarnas Rolls Royce) som jag älskar även om den vill knipsa av mig ögonlocken och ett par fransar ibland. Men denna från Hot Makeup var förvånansvärt bra. men inte lika effektiv som Shiseidos! Passade konstigt nog min ögonform också, vilket är ovanligt 🙂 Tummen upp! 80 kr
  • DOVE – Advanced Hair Serier Regenerate Nourishment schampo & balsam
    Nylanserat schampo och balsam som ska återuppliva skadat hår. Innehåller rödalg som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga. Har inte hunnit testa dessa ännu men de gick igenom dofttestet med bravur. Luktar jättegott! 34,90 kr/st för fullsize.
  • PEPSODENT – White Now Gold
    En whiteningtandkräm som ska ge vitare tänder redan efter första borstningen. Kanske lite trist att få i en skönhetsbox dock. Jag har testat den vanliga White Now och kunde ärligt talat inte se någon nyansskillnad. Dock blev hela handfatet blått när man spottade ut det. Men jag tänker ge denna en chans! :). 34.90 kr för fullsize.

glossybox mars 2016Med i lådan fanns också Glossy Mag som verkligen har förbättrats sedan jag prenumererade! Snygga bilder med produktnyheter och annat trevligt att läsa som skönhetsnörd!

Nu är det sista chansen att beställa marsboxen – gillar ni innehållet så passa på! Boxarna kostar 139 kr/månad. Vill du inte ha fler så måste du avsluta prenumerationen senast den 8:e i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

glossybox mars 2016

4 kommentarer

minna andersson 2016-04-06 - 06:33

trodde alla fick samma saker.
jag fick ingen tandkräm. jag fick nån hudfärgad kräm att hai ansiktet. kommer ej ihåg nu vad det var för nåt men iaf.

Gratisprinsessan 2016-04-06 - 23:17

Ibland brukar det vara en av produkterna som varierar :/

Nessa 2016-04-07 - 03:24

Det är en månadsuppsägning på boxen så avslutar man innan 8april så kommer man få aprilboxen också.
Samt att det i marsboxen varierade 3 produkter. Alla fick mascaran och borsten men resten varierade. 🙂

Gratisprinsessan 2016-04-07 - 15:11

Det är en månads uppsägningstid fortfarande alltså? Tyckte jag kollade i FAQ men jag kanske såg fel.

Kommentarer är avstängda.