GfKs premiebutik har öppnat!

av Gratisprinsessan
gfk premier

Idag har GfKs premiebutik öppnat! Nu kan man passa på att byta in sina poäng mot fina premier fram till den 15 maj. Som vanligt kommer jag att ta Superpresentkort 🙂

För er som är nya här så kan jag berätta att hos GfK scannar/registrerar man varje vecka sina inköp och ibland kan man även få extra undersökningar och tjänar på så sätt poäng. Det krävs lite mer engagemang än andra paneler. Poängen kan man växla in i premiebutiken som är öppen 4 gånger om året.

Är du också intresserad av att bli medlem? Maila mig ditt för och efternamn till info@gratisprinsessan.se
Att bli medlem är gratis.

Ni som är medlemmar, ska ni växla in mot någon premie eller väntar ni till nästa gång?

1 kommentarer

Ulrika 2016-04-28 - 13:26

Hinner jag komma upp i 1600 p tar jag presentkortet, annars väntar jag till juni.

Kommentarer är avstängda.