Malmö – Gratis påskäggsjakt!

av Gratisprinsessan
påskäggsjakten malmö

Fick detta tips om ett gratisevenemang för hela familjen i Malmö som jag kände vore kul att tipsa om!

Nu på lördag den 19/3 är det Påskäggsjakt i Slottsparken i Malmö!
Det arrangeras av Kinder Surprise (mums!) för fjärde året i rad och har blivit en stor succé!

Ta med hela familjen på en traditionsenlig påskäggsjakt. Kinder Surprise inbjuder till ett riktigt påskäventyr fyllt med mys ute i det fria, en spännande jakt och roliga överraskningar. I Slottsparken möter familjer fyra figurer från populära Svenska barnvisor och sagor, som tillsammans med påskharen skapar spännande upptåg och visar vägen till en överraskning. 

Påskäggsjaken börjar vid kiosken i Slottsparken, mitt emot Stadsbiblioteket. Varje familj får en skattkarta som leder dem runt i den stämningsfulla parken. Vid fyra stationer i parken står prinssessor, sjökaptener, bönder och bagare. Här ska familjerna lösa små uppgifter genom att sjunga kända barnvisor tillsammans med sagofigurerna. När uppgifterna är lösta får alla träffa påskharen som delar ut diplom och Kinder Surprise. Det är gratis att delta i påskäggsjakten och alla de små deltagarna belönas med en överraskning.

Tid: 19 mars 2016 kl. 10-15

Plats: Slottsparken i Malmö – start vid kiosken mitt emot Stadsbiblioteket.

Påskäggsjakten och vandringen i parken tar cirka en halvtimme.

Evenemanget är gratis och alla är välkomna.

påskäggsjakten malmö

1 kommentarer

My 2016-03-16 - 20:20

Jag hade gärna gått om det inte vore för att min man fyller år just den dagen och jag måste fixa födelsedagslunch innan han sticker till jobbet. Samt så kommer en kompis på eftermiddagen. Ibland händer roliga saker på fel datum att man måste prioritera.

Kommentarer är avstängda.