Testagram Februari 2016

av Gratisprinsessan

Den här gången var boxen från Testagram bättre faktiskt!

För er som inte vet vad Testagram är så kan jag berätta att det är en prenumerationstjänst där du varje månad får upptäcka nya produkter för 99kr/box.

testagram februari 2016

Denna gången innehöll boxen:

  • Vaseline Intensive Care Fragrance Free – Kommer ni ihåg när man fick kuponger som grav gratis Vaseline på Coop? Jag har en hel hög kvar sedan dess! Så jag har testat både den gula och den bruna (Cocoa) flaskan redan, och den bruna luktar sååå gott. Så det är riktigt bra att det finns en som är doftfri också. Enkel att spraya på och går in i huden supersnabbt! Favorit!
  • SB12 Boost Tuggummi – Mot dålig andedräkt. I Testagram från september förra året fick man testa en flytande variant och den har vi använt upp. Ska bli spännande att testa dessa. Kan behövas ibland! 😉
  • Vitaminwell Free Mind Äpple – En kolsyrad dryck äpplesmak som är berikad med vitaminer, innehåller nypon och grönt te-extrakt och är helt utan socker. Denna var inte så tokig faktiskt, jag gillar inte Vitaminwells drycker annars. Men jag tror inte det är något jag skulle köpa igen.
  • Green Choice Organic Peanut Butter Crunchy – Den här har ju delats ut gratis för ett tag sedan så jag tror många av er har testat den. Vi gillar den! Brukar göra jordnötskakor doppade i choklad på dem!
  • Läkerol Ginger Lime – Helt ok smak även om det inte är supergott. Försöker intala mig att ingefära är bra när man är lite småförkyld.
  • Nellie Dellies Chokladbar Crispy Raspberry – 70% choklad med hallon och utan tillsatt socker. Den är alltså sötad med extrakt från Steviaplantan. Trots det så gillar jag faktiskt blandningen av den beska chokladen och den syrliga hallonen. Men inget jag kan ta mer än en liten bit av i taget.
  • Gainomax Protein Low Carb Bar – En proteinbar med kola, proteincrisp och choklad. Tycker alltid proteinbars smakar träigt, men denna är en av de bättre varianterna. Ärligt talat tar jag hellre ett riktigt choklad 😛 Eller en banan!
  • Värdecheck på ett valfritt kvargmellanmål från Gainomax – Har inte hunnit hämta ut något ännu.

Vad tyckte ni om denna månadens box?

* pressutskick
* inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer

Ingalill Andersson 2016-02-28 - 14:50

Avskyr jordnötter men ska smaka lite iaf. Annars vet jag andra som blir glada. För övrigt kommer nog det andra till användning. Spraycremen och halstabletterna är redan använt, älskar ingefära och citron.

karolina 2016-02-29 - 12:37

funderar på om detta ska bli min sista box

Kommentarer är avstängda.