Nybörjarguiden del #3 – Undersökningspaneler

av Gratisprinsessan
tjäna pengar på undersökningspaneler

Ni hänger väl med i guiden för att göra 2016 till gratisåret? Ställ gärna frågor i kommentarerna om något är oklart!

I del #3 – Spara pengar med undersökningspaneler – så gör du för att spara ihop poäng som du kan byta in mot presentkort eller prylar. Jag har listat mina favoriter!

Om ni har missat tidigare delar så hittar ni dem här:

  1. Handla med kuponger
  2. Spara pengar med återbäringssidor

7 kommentarer

DisneyMaria 2016-01-06 - 14:49

Hej!
Tack för en bra blogg!
När jag klickar på länken för M3 panelen kommer jag till en dansk anmälningssida. Jag kan förvisso ändra språket till svenska, men sidan klagar på felaktigt postnummer? Har du några tips?

Gratisprinsessan 2016-01-07 - 11:43

Har du provat att ta bort mellanslag? Eller lägga till ett? Så testa både 24295 och 242 95

V 2016-01-06 - 18:35

Vill bara ställa en fråga angående din OBH juicer som du beställde hem från Yougov för ett tag sen. Funderar också på att beställa en likadan men vill bara höra dina åsikter om den och om du rekommenderar den. 🙂

Gratisprinsessan 2016-01-06 - 19:04

Den är jättebra och gör vad den ska. Den enda nackdelen är att den är svår att rengöra, annars kan jag rekommendera den! 🙂

Ulrika 2016-01-06 - 19:53

Den här gratisserien/nybörjarguiden du gör nu Malin är jättebra, perfekt med en checklista så att jag inte missar någon viktig gratisaspekt.

Jag undrar också om det är någon som är intresserad av att byta sitt/sina adlibris presentkort på 99 kr från gevalia, mot biovärdekoder/er (jag har fyra st biovärdekoder som går ut i juni från v6/stimorol och haribo kampanjerna som jag tänkte byta bort i första hand, (jag har fler men vill spara lite biobiljetter till mig själv också) och red bull koder (mina första två red bull går ut redan nu den 9:onde januari). (Det går såklart bra med presentkort från någon annan bokaffär också, jag studerar så jag har nytta av presentkort till många olika bokhandlare). Finns det förresten någon öppen kupongbytargrupp som är bra någon kan tipsa om, jag har inte hittat någon som är öppen utan inbjudan?

Li 2016-01-07 - 14:07

finns det ngn max antal paneler man kan vara med i? eller kan man skriva upp sig på alla paneler man hittar/du nämner?

Gratisprinsessan 2016-01-07 - 14:13

Det finns ingen begränsning, du kan registrera dig på så många du vill.

Kommentarer är avstängda.