Malmö – Det bra, det dåliga och det vackra!

av Gratisprinsessan
scandic triangeln

När det var Bloggmingel i torsdags så tog vi även en hotellnatt på Scandic Triangeln. Incheckningen gick smidigt och vi fick även en gratis kvällstidning eftersom jag är medlem i Scandic Friends. Passade även på att registrera SJ Prio poäng.

Första intrycket var att rummet (på 8:e våningen med utsikt mot Centralen) var skamfilat men ok. Men sedan såg vi hål i lakanet, mögel vid listen ovanför badkaret, trasig duschkran och trasig badkarsplugg. Duschade man så rann vattnet ut på golvet och man hade vatten upp till anklarna i badkaret. Där fick vi nog så detta resulterade givetvis i klagomål och vi fick byta rum samt en värdecheck på 50kr att använda i deras shop. scandic triangeln malmöscandic triangeln

I rum nummer två (på 14:e våningen och utsikt åt andra hållet, se bilden i början av inlägget) var standarden mycket bättre. Ställbara sängar, parkettgolv och framförallt inget mögel! Detta rummet motsvarade i alla fall våra förväntningar. Det som räddade hotellupplevelsen var den utmärkta servicen och bemötandet från personalen!

scandic triangeln malmö

Frukosten var helt okej med mycket att välja på men levde inte upp till ryktet. Kanske är det brunchen på helgerna som är bäst?
Vi blev mätta och glada i alla fall och satt kvar en stund i deras väldigt mysiga matsal.

scandic triangeln malmö
scandic triangeln malmö
Vi käkade lunch både på torsdagen och fredagen på Texas Longhorn Burgers & Deli i Triangeln. På torsdagen beställdes en Big Boy Burger till sambon och en Caesar Burger till mig själv.

texas longhorn burgers & deli malmö
Jag hade ju helst velat ha min favorit – Grilled Chicken Club – som jag åt första gången jag var där, men det serverades bara från kl. 17. I alla fall så smakade det så bra så vi skippade Bishops Arms (som vi hade 300kr i värdecheckar till) och tänkte att vi skulle komma tillbaka på kvällen och käka middag.

Dessvärre drog saker och ting  ut på tiden (David, som var ute på egna äventyr, kan inte köra i Malmö haha!) så vi kom ett par minuter efter att köket stängt. Så det blev bara varsin drink.
Men efter ett bra bemötande och lite dealande så ordnades det så att jag skulle få min Grilled Chicken Club till lunch följande dag istället. Vilken service! 😀

texas longhorn burgers & deli malmö

Mums!

Givetvis blev den en hel del shopping också, vi började på Emporia och gick sedan i Triangeln. På fredagen var vi fortfarande mätta så blev det bara Lush innan vi styrde kosan hemåt 😀

Vi båda hade det supertrevligt och det var verkligen skönt att komma hemifrån lite! Malmö visade sig verkligen från sin vackraste sida!

2 kommentarer

Helen J Holmberg 2016-02-01 - 11:30

Sjukt tråkigt med hotellrummet!! Sånt ska ju inte få ske…

Nästa gång måste jag testa Texas, gud så gott det ser ut. ? Själv hamnade jag på Burger King efter minglet, sunkigaste jag någonsin sett. Hitta du något kul på Lush?

Gratisprinsessan 2016-02-01 - 12:17

Nej man tycker ju det. Tråkigt att de vill ha in sina gäster i sådana rum faktiskt.

När köket på Texas var stängt så tog jag ett mål på BK med upp på rummet, inte det härligaste precis 😉

Ja det blev några badbomber, badolja och en schampokaka 🙂

Kommentarer är avstängda.