Bloggmingel i Malmö!

av Gratisprinsessan

Igår var jag på ett bloggmingel i Malmö på Scandic Triangeln som var anordnad av Käthe (som även driver Bloggagenturen) och Anna från Bloggmingel.se. Det bjöds på både bubbel och mat och tanken var att man sedan skulle mingla med företagen och de andra bloggarna.

Ett riktigt roligt koncept tycker jag, även om jag har lite svårt för sådant så tyckte jag det gick riktigt bra! Det var en väldigt intim atmosfär och man fick verkligen kontakt med folk. Så jag träffade en massa härliga människor! Det dök även upp flera bloggläsare (som också är bloggare) som kom fram och hälsade på mig vilket var kul 🙂

Jag träffade givetvis @stonetag och som vanligt hade vi mycket att prata om! 😀 Träffade också Helen som har bloggen Kupongjakt! Tre gratisbloggare på ett och samma ställe är inte illa 🙂

bloggkollegor

Nätverkade med bland annat Scott från Rabatt.se, fotograf Jens C Hilner och träffade också härliga Malin från Malmö Events!

Även Nespresso var där och bjöd på kaffe. Själv dricker jag ännu inte kaffe. Kanske när jag blir vuxen! 😛 Hittade även Fnulan (en Malin till!) som var där och visade upp sina barnböcker om Militta, alltid lika kul att träffa henne!

bloggmingel

Jag pratade även lite med Line från Hunkemöller. Ni har säkert hört talas om dem men för er som inte vet så säljer lyxiga underkläder till rimliga priser. Hon berättade att företaget inte alls är danskt som jag trodde utan holländskt och har över 600 butiker i hela världen. Jag har själv besökt båda butikerna i Malmö och även den som ligger i Field’s i Köpenhamn. Hon bjöd dessutom på en fin liten goodiebag med en ljuvlig liten necessär och en parfym!

bloggmingel

Pratade också mycket med Sofia från Kräm Hudvårdsstudio som jag fick tips och råd av! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag är en hudvårdsnörd så det var himmelriket för mig att få lukta på masker från Peter Thomas Roth som jag ännu inte testat (speciellt Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask) – ska ske omgående! 😛 Men den produkten jag fastnade för var Strawberry Scrub som luktade så otroligt ljuvligt av jordgubb!

kramhudvard

Det var ett riktigt kul event och ser verkligen fram emot nästa gång! 🙂

5 kommentarer

Scott 2016-01-30 - 00:06

Det var väldigt kul att träffa dig Malin!

Gratisprinsessan 2016-01-30 - 08:20

Detsamma! 😀

DisneyMaria 2016-01-30 - 14:06

Det var roligt att träffa dig ”live”! Intressant att läsa att vi hittade lite olika företagare.

Käthe Nilsson 2016-01-31 - 14:16
Gratisprinsessan 2016-02-02 - 18:49

Detsamma! 😀

Kommentarer är avstängda.