Beställ gratis premier från Yougov!

av Gratisprinsessan

Jag brukar ofta prata om Yougov (värvningslänk) här i bloggen! Det är en av mina favoriter bland undersökningspaneler eftersom det kommer många undersökningar (i alla fall till mig) och för att deras premieshop är så stor.

Jag har beställt en hel del fina saker därifrån, bland annat formar och en gryta från Le Creuset, grillpincetter från Weber (de är superbra!), köksprodukter & stylingverktyg från OBH Nordica, dricksglas från Rosendahl och en vattenkokare från Eva Solo (rekommenderas!).

Det har kommit in lite nya produkter i premieshopen som jag tänkte spana in, men är osäker på om jag ska beställa ett par småsaker eller om jag ska härda ut och samla till en ny grill. Vår gamla är så skranglig nu eftersom vi grillar året runt haha.

Bli medlem idag (värvningslänk) om du inte redan är det – så kan du säkerligen få gratis klappar till jul!
Glöm inte att ställa in att du vill ha undersökningar så ofta som möjligt i din profil och se till att värva vänner för att få mer poäng!

premier yougov

premier yougov

premier yougov