Få chansen att testa HTH Original Body Lotion

av Gratisprinsessan
hth

Smartson söker 500 testpiloter som vill prova HTH Original Body Lotion. Ansök hos Smartson senast 4 januari.

2 kommentarer

Ulrika 2015-12-23 - 16:55

Hej jag har precis börjat spela Santa mission, för att jag sett hur mycket Coca-Cola koder man kan vinna. Det är ju slut snart, men tänkte vinna någon flaska till julbordet. Men jag undrar hur man vinner koder, det står ju att man ska betala med koder, och registrera dem för att skänka mat.

Gratisprinsessan 2015-12-25 - 23:23

Man ska hitta ett stort guldigt paket i spelet som man ska ta, när man sedan spelat färdigt får man fylla i sitt telefonnummer. Man kan ”betala” med koder från Coca Cola-flaskorna för att komma vidare i spelet om man ”dör”.

Kommentarer är avstängda.