Julkampanj i GFK-butiken

av Gratisprinsessan

Den 27 oktober öppnar GFK-butiken för sista gången detta året. Har ni hunnit samla ihop några poäng? Jag kan känna att det är lite mycket jobb.
Såg att de har en julkampanj i butiken med några nya (?) varor. För egen del tror jag att jag kommer att ta ut presentkort igen 😉

gfkjul

3 kommentarer

Malin 2015-10-19 - 18:16

Ja det var betydligt mindre poäng i ”belöning” än vad jag väntat mig, men om ett år eller så kanske man kan ta ut ett presentkort 😉

Evelina 2015-10-20 - 06:28

Varit medlem sen i somras och mina poäng står bara på 200p trots att jag rapporterat in och gjort ett helt gäng extraundersökningar. Har inte fått några poäng för extraundersökningar? Får man inte det? 🙂

Tror som ovan att jag nog lär få vara medlem i ett år minst innan jag kan ta ut något vettigt från deras butik, och inte bara nått ”skräp”. Troligen presentkort då ändå.

Men.. Det är som sagt lite väl mycket jobb för mödan!
Blev inbjuden till deras makeup-panel, men känns som att med den lär man få än mindre poäng då man rapporterar månadsvis…. Får se. M3 Panel tycker jag mycket bättre om! 😉

minna andersson 2015-10-21 - 04:56

om du varit medlem sen i somras så stämmer ju poängen då dom betalar ut poängen i efterhand. det är segt i början men sen när man kommer in i det så droppar poängen in 🙂 jag kände också likadant i början men nu så tänker jag inte så på poängen utan gör vad jag ska och får mina poäng. så ge inte upp 😛

Kommentarer är avstängda.