Dagens gratis med posten

av Gratisprinsessan

Denna chicken roaster kom med posten idag från Santa Maria. Har ingen aning om varför, det fanns inget meddelande med. Jag hoppas inte det är något lamt sätt att kompensera för den ene biobiljetten jag inte fick från samlarkampanjen för då blir jag lite putt! 🙁

Jag skickade ju in 30 koder och så kom det bara en biobiljett när jag skulle ha två. Jag ringde och fick till svar att jag skulle maila men jag har inte fått något svar ännu.

chicken roaster santa maria

3 kommentarer

Ulrika 2015-08-12 - 15:17

Deltar väldigt ofta i samlarkampanjer, men denna var jag ej med i hade nog med Gevalia/adlibris och Lipton. Vad kostade det att vara med i Santa Marias samlarkampanj ungefär, kan vara intressant att veta vad som är dyrast av att ta en prenumeration på t.ex Amelia som jag ändå gillar läsa och få två biobiljetter och köpet eller att köpa 30 koder om kampanjen kommer tillbaka senare igen. Har för mig du tyckte Santa Maria boxen hade ganska bra innehåll väl? Ulrika

Gratisprinsessan 2015-08-12 - 16:45

Min sambo gillar tacos så vi hade en del hemma redan. Sen använde jag koderna från Santa Maria boxen (med ca 18 koder i) som jag vann i en tävling. Med tanke på besväret och vad det egentligen hade kostat om vi inte köpt deras grejer annars så är det nog billigare med en prenumeration skulle jag tro.

Angela 2015-08-12 - 22:48

Vet att dom har såna i en annan kampanj från santa marias bbq produkter. Det kanske har blandats ihop på nåt sätt. I övrigt så gillar jag din blogg. Inspirerande för den ekonomiske!:)

Kommentarer är avstängda.