Nytt i Earn’d it!

av Gratisprinsessan

Det finns två nya erbjudanden i appen Earn’d it! Köp valfri städ- eller hygienartikel och få 6kr tillbaka samt köp en valfri vara och få 5kr tillbaka (denna fick man om man svarade på en enkät de skickade ut via epost för ett tag sedan, så alla har inte fått denna).

Är du nyfiken på hur du sparar pengar med Earn’d it kan du läsa detta blogginlägg!

earnd it

earnd it valfri vara

3 kommentarer

gabrielle 2015-07-21 - 21:16

Grattis grattis till första platsen i Malmö såg det på din väns inlägg på Nouw.
Har du lust kolla gärna in min clean eating blogg. Just nu är jag bara 80 sidvisningar ifrån att visas bland toppbloggarna på första sidan, så det vore supernice om du ville titta in en vända. På bloggen finner du massor av fräsch sommarmat, intressanta dieter, artiklar om mat och matfusk, smoothies, rawballs och mycket mycket mer. Kram.

Ulrika 2015-07-22 - 14:39

Hej skulle bara säga att alla inte fått den helt valfria varan i earn’d it det beror på vad man handlat tidigare med appen och så vilka erbjudanden man får tror jag. Hoppas jag får en valfri vara nästa gång istället men en valfri städ eller hygienartiklar är ju bra, och det fick jag också precis som du.

Gratisprinsessan 2015-07-22 - 17:05

Ja jag såg det nu när jag skulle använda den. Man fick den för att man svarade på en enkät de skickade ut via epost för ett tag sedan.

Kommentarer är avstängda.