Köp lott från Postkodlotteriet & få presentkort värde 500kr från ÖoB

av Gratisprinsessan

Nytt erbjudande från Postkodlotteriet:

I samarbete med ÖoB får du presentkort värt 500 kronor för varje ny lott du köper och behåller under två månader (max 3 lotter per kund). Presentkortet kan du handla för i något av ÖoB:s varuhus runt om i Sverige. Med en lott i PostkodLotteriet har du flera chanser varje månad att bli miljonär!

Erbjudandet innebär att du om du köper 1-3 nya lotter och behåller dem under två månader så får du presentkort värd 500 kr/lott (max 3 lotter per kund) som du kan handla för på något av ÖoB´s varuhus. En lott kostar 160 kronor per månad och du prenumererar tillsvidare. Du kan när som helst säga upp din lott.

Obs! Läs alltid villkoren noga!

Jag tolkar det som att om man köper 1 lott och ska ha den i två månader för att få presentkortet så måste man alltså betala 320kr. Man tjänar 180kr alltså. Rätta mig gärna om jag tänker fel!

postkodlotteriet presentkort öob

1 kommentarer

mikael 2015-06-03 - 21:06

Du har tänkt rätt. Och om man köper 3 st lotter och behåller de i 2 mån så blir det 1500-2x3x160=540 kr i vinst.

Huvudfrågan är nog när man ska säga upp lotterna. Det står att lotterna börjar gälla 13/7. Och i deras ”Frågor & svar” uppger de att pengarna dras vid första bankdagen i månaden vid automatisk dragning. Då borde man säga upp lotterna tisdagen den 4 augusti. Fast ska nog hålla koll så de inte drar pengarna andra gången redan i början av juli.

Kommentarer är avstängda.