Hur jag sparade 59kr på dagens köp hos Fyndiq

av Gratisprinsessan

Jag har gått och funderat på en selfiepinne ett bra tag nu, inte för att just ta selfies med utan för att kunna filma lite mer ovanifrån! Egentligen hade jag tänkt beställa en från eBay men kände att leveranstiden var lite för lång eftersom jag ville ha den nu under sommaren. Jag visste att Fyndiq.se har en hel del sådana så det blev målet!

  • Först loggade jag in på återbäringssidan Refunder eftersom man får 10kr i återbäring för ett köp på Fyndiq där. Nya medlemmar får dubbel återbäring i 48h, i detta fallet 20kr samt ytterligare 50kr i ny-medlemsbonus!
  • Därefter klickade jag mig vidare till in på Fyndiq.se och lade till en selfiepinne som verkade bra i kassan.
  • Innan jag genomförde köpet gick jag in i appen Rabble och tog upp deras Fyndiq-erbjudande med gratis frakt (värde 49kr) och knappade in koden i kassan. Summan landade på 79kr istället för 129kr.
  • Efter att jag betalat fick jag ett mail från Refunder att jag fått återbäring på 10kr.

Så jag ser det som att jag sparade 59kr idag! 😀

fyndiq

4 kommentarer

Ulrika Sjögren 2015-06-28 - 20:07

Hej, problemet är att det står att man får bonus från refunder men de kollar och har man använt kod så får man ingen återbäring de har de meddelat mig många ggr vilket gör att jag tjänar mer på att leta koder än att gå via refunder eller andra liknande sidor tyvärr eftersom man ofta bara får några få procent och då inte får använda andra rabattkoder.

Gratisprinsessan 2015-06-28 - 21:38

Ja det har hänt mig ett par gånger också. Men fungerar det så fungerar det.

Sandra 2015-06-28 - 23:52

Jag gjorde ett klipp tack vare ditt inlägg. Hade helt glömt bort rabble, och på fyndiq hittar man alltid nånting. Så jag hitta en sak till min dotter som va nedsatt från 79kr till 19kr, och fri frakt på det.

Tack Malin 🙂

Gratisprinsessan 2015-06-30 - 07:30

Vad roligt att du fyndade! 😀

Kommentarer är avstängda.