Organisera dina kuponger!

av Gratisprinsessan


kupongsamlare

Jag får jättemånga frågor om min praktiska kupongsamlare från alla möjliga håll så jag tänkte dedikera ett helt inlägg åt denna fiffiga pryl!

Jag köpte denna på eBay för ca 16kr med frakt förra året. Den är lagom stor och går lätt ner i väskan samt att man får plats med rätt många kuponger. Väldigt händig att ha med sig i butiken!
Dock ska jag skriva nya titlar till flikarna för att organisera bättre. Har alldeles för många kuponger numera! Jag funderar även på att klä in den i tyg eller pimpa den på något sätt då jag har tröttnat på den gröna färgen.

kupongsamlareOrganisera!

För att enklast handla med kuponger så är organisering jätteviktigt. Man sparar mycket tid på att ha ordning och reda. Med en kupongsamlare är det lätt att hitta de kuponger man behöver när man är i butiken.

På eBay hittar du dessa och liknande genom att söka på t.ex. ”coupon organizer”,  ”receipt organizer” och ”file document bills folder”. Priset för den typen jag har börjar på ca 18kr med frakt och upp emot 90kr om man vill ha en som är klädd med tyg. Vill man ha något större, som i form av en pärm med plastfickor, kan man söka efter ”coupon binder”.

Man hittar de billigaste genom att sortera efter ”Price + Shipping: lowest first”. Jag skulle dock råda er till att i första hand handla från säljare som det står ”Toprated seller” på och som inte har mindre än 98% positiv feedback. Man betalar enklast och säkrast med Paypal.

kupongsamlare

Hur organiserar ni era kuponger? Har ni pysslat ihop något själv eller köpt? Länka gärna till en bild i kommentarerna med er lösning! Hade varit jättekul att se!

7 kommentarer

My 2015-05-02 - 19:28

Jag kör allt i en hög haha. För mig funkar det bäst då jag snabbare kan gå igenom dem så.

My 2015-05-02 - 19:28

Kan tillägga att jag dock är sugen på en sån organiserare 😛

elsa 2015-05-02 - 21:04

Blev så glad när jag såg Gottis och inte uppländska Godis. Gottis låter mycket godare

Ida 2015-05-02 - 23:28

Kör på datumordning fastsatt i ett gem per kategori och sen i en hög… Haha. Men har beställt en kupongsamlare. 🙂

Caroline 2015-05-03 - 22:11

Nu har jag beställt ??

Maria 2015-05-05 - 13:08

Jag har en liten pärm med plastfickor med en typ kupong i varje plastficka i månadsvis när de går ut…. Men detta kanske inte är så smart kanske….

Hannah 2015-07-12 - 09:31

Är så sugen på att beställa en, dock är jag galen i blått och de som är av intresse som är billiga är random, så man vet ju inte vilken färg man får. För mig med ADD är tyvärr utseende som färg och form väldigt viktigt för att jag ens ska vilja använda det, annars blir det mest liggande.

Kommentarer är avstängda.