Loppi Blogbag Vårpepp

av Gratisprinsessan

loppi blogbag vårpepp

För ett tag sedan fick jag hem Loppi Blogbag Vårpepp med en massa fina produkter! Nu har jag hunnit testa alla och tänkte att det är dags för en liten recension.

I paketet fanns det två olika sorters riskakor från Friggs. Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Den som hade helt ok smak var Linfrö & Rosmarin. Hampafrö & Svartpeppar smakade knappt någonting och inget man skulle vilja tugga på kan jag säga.

Dvdn Pingvinerna från Madagaskar är en riktigt underhållande film! Både jag och sambon gillade den! Samla ihop familjen och se den om ni inte redan har gjort det. Passar både stora och små.

Det fanns även två produkter från Yves Rocher;
– Botanical Expertise Hair Rinsing Vinegar: vinäger som innehåller hallon. Ska avlägsna kalkrester och göra håret glansigt. Har inte känt någon skillnad ännu men jag tycker den luktar gott.
– Hydra Vegetal är en fuktkräm för normal till torr hud och jag tycker riktigt bra om den och den passar mig utmärkt. Ett av mina favorit-serum är nämligen från samma serie!

RFSU Easy Shavin’ (genomskinlig rakgel) och Nice n’ cool (återfuktar och svalkar efter rakning) är riktigt bra. Gillar båda!

Sist men inte minst fanns det ett 8-pack toapapper – Edet Ultra Soft. Ja vad ska man säga? Det är mjukt i alla fall! 😀