Jag har testat Yoogaia

av Gratisprinsessan

Tack vare Buzzador fick jag vara med och testa Yoogaia som är en webbaserad engelskspråkig tjänst och som erbjuder olika pass, bland annat yoga-, core-, pilates-, rygg-, barre tone- och djupstretchingspass. Man kan vara med på live-pass och få personlig handledning men man kan även se de inspelade passen senare.
Enstaka pass är på svenska men de majoriteten är på engelska.

Vill du själv testa på tjänsten gratis kan du anmäla dig genom denna länk. Då får du använda tjänsten i 14 dagar.

yoogaia

Jag har testat några yoga-pass och tycker att instruktörerna är väldigt duktiga, men på vissa videor så är kvaliteten på både bild och ljud väldigt dålig och jag har svårt att se mig själv betala för en sådan tjänst. Bilden kan vara pixlig, trots att jag har bästa tänkbara uppkoppling, samt att ljudet knastrar och det låter som instruktörerna pratar i en burk. För mig som är hörselskadad kan det vara svårt att höra vad de säger.

Det bästa med tjänsten är att man kan göra ett pass var helst och när man själv vill samt att instruktörerna är väldigt duktiga. Dock fallerar det verkligen på bild- och ljudkvaliteten för mig och jag känner mig inte särskilt inspirerad för att fortsätta. Tjänsten kostar 20 euro för en månad, 70 euro för fyra månader och 180 euro för ett helt år.

 

Vill du också få chansen att testa nya produkter och tjänster tillsammans med dina vänner – bli medlem hos Buzzador!