GfKs premiebutik öppnar på måndag

av Gratisprinsessan

Hos GfK scannar man varje vecka sina inköp och ibland kan man även få extra undersökningar och tjänar på så sätt poäng. Dessa poäng kan man sedan använda för att byta mot premier. Det finns allt från presentkort och biobiljetter till OBH Nordica produkter och glas från Ittala.

På måndag öppnar premiebutiken! Den har öppet fyra gånger om året.
Själv har jag nyss börjat och tänker spara mina poäng tills nästa gång.

Är du också intresserad av att bli medlem? Maila mig: gratisprinsessan@gmail.com
Att bli medlem är gratis och man får information samt en scanner hemskickad för att börja samla poäng!

 

gratisprinsessan gfk

1 kommentarer

Sarajessica 2015-04-26 - 23:02

Jag har varit medlem i GFKs panel ett tag och jag tror faktiskt att jag har hämtat ut minst en sak från panelbutiken varje gång den har haft öppet. Brandfilten och bärbart mobil/surfplattebatteri är att rekommendera!

Kommentarer är avstängda.