Många Coop-poäng!

av Gratisprinsessan

brothers coop

Igår spenderade jag hela dagen i Malmö och kikade lite i affärer och åt gott (gratis huvudrätt till mig blev det på Jensens Böffhus!). Min bror köpte en ny kostym på Brothers och jag upptäckte i sista sekund att man kunde använda sitt Coop-kort för att samla poäng där. Så jag hivade upp mitt och det blev nästan 2500 poäng rakt in på kortet! Inte illa 😀

Så glöm inte att ha koll på vart man kan få återbäring med Coop MedMera-kortet man kan samla många poäng som man sedan kan byta ut till olika premier. Coop har det mest lönsamma poängsystemet enligt olika undersökningar. Därför lönar det sig också att hämta ut sina gratissaker där, då man även får poäng på dem.

Givetvis kan man även skaffa deras betal- eller kreditkort (de erbjuder flera olika) och betala överallt med för dubblera poängen. Själv har jag bara deras vanliga poängkort än så länge.

Coop har även börjat med Veckans Poängbomb där man kan köpa en utvald vara och få 500 extrapoäng. 1 krona är 1 poäng.

Denna vecka är det kladdkaka så passa på idag eller imorgon 29/3 att köpa denna om ni vill ha extra poäng. Nästa vecka blir det räkor!

coop poängbomb

6 kommentarer

mikael 2015-03-28 - 13:45

Håller med Coop:s betalkort är riktigt bra. Rekommenderar starkt deras kreditkort MER (2% på Coop o 1% på övriga ställen), och betala räkningarna med det genom Betalo. Kan även rekommendera att bara välja premierna 30 kr o 100 kr rabatt på Poängshopen. För att sen använda dem till att köpa kampanjvaror, basvaror, eller varor med kort-datum 🙂

Dock måste man tänka på att inte köpa onödiga saker för att få lite bonuspoäng, och betala hela kreditkortsräkningen så man undviker ockerräntan.

Tanja 2015-03-29 - 19:51

Min sambo är Brothers medlem (gratis) och fick ett sms med 20% rabatt 🙂

Gratisprinsessan 2015-03-29 - 20:09

Åh så bra! Min bror var inte medlem dessvärre 😉

Kristian 2015-03-30 - 23:08

Hej.

Angående veckans poängbomb, köpte du kladdkakan och fick du dina 500 extra poäng? Dem hade nämligen extra pris för just coops kladdkaka, så passade på att köpa en.. Men har inte fått mina extra poäng. Hört om någon annan fått sina eller har haft samma problem som mig?

Gratisprinsessan 2015-03-31 - 09:15

Jag köpte inte den men jag har hört att det var någon annan som inte heller fått sina poäng men att de kanske kom efter någon vecka. Har du inte fått dem inom rimlig tid så kontakta dem!

Kristian 2015-03-31 - 20:50

Ok. där ser man. Får ge dem lite tid och hoppas man får poängen som är utlovade. Har sparat kvittot så jag kan bevisa mitt köp.

Kommentarer är avstängda.