Buzzador – Dove Oxygen & Moisture

av Gratisprinsessan

dove_oxygen

Jag är medlem i Buzzador där man emellanåt får chansen att testa nya produkter och tjänster helt gratis. Denna gången hade jag turen att komma med i kampanjen för Dove Oxygen & Moisture.
I paketet fanns det två stora förpackningar, schampo och balsam, som jag själv fått testa. Resten har delats ut till vänner och bekanta så de också har fått testa.

Så här skriver Dove själva om produkten:

Nya Oxygen & Moisture är en unik serie framtagen med Oxyfusion Technology. Den innehåller en fusion av fuktgivande ingredienser med bundet syre och ger ditt tunna, fina hår både återfuktning och nytt liv med upp till 95% mer volym*. Vårt schampo löser sig i ditt hår, det rengör skonsamt, återfuktar varje dag och ger nytt liv till fint, platt hår.

dove_oxygen2

Schampot var genomskinligt med en blåaktig ton och balsamet var som vanligt vitt. Doften var väl sådär även om den inte var så stark vilket var ett plus. Men jag föredrar mer fruktiga dofter.

Efter en veckas användning så kan jag säga att jag inte är riktigt nöjd. Mitt hår blev flygigt, strävt och frissigt – trots balsam. Så nej, den här serien passade mig inte alls. Jag behöver nog mer fukt till mitt hår. Kanske vågar jag mig istället på att testa deras andra serie – Dove Pure Care Dry Oil – som är för torrt och skadat hår.

dove_schampo

Vill du också få chansen att testa nya produkter och tjänster tillsammans med dina vänner – bli medlem hos Buzzador!