Nya premier hos Yougov

av Gratisprinsessan

yougov premierPrecis som Petra har jag upptäckt att det har dykt upp lite nytt i premieshoppen hos Yougov. Bland annat Lyngby vas och skål by Hilfling, en gryta från Dansk Kobenstyle och Lord Nelson sängset i satin.
Vaserna såg fina ut men jag väntar nog och ser om det kommer in något mer fint.

För er som inte vet så är Yougov är en undersökningspanel där man tjänar poäng genom att svara på undersökningar. Poängen kan man sedan använda för att shoppa i Yougovs stora Pointshop. Finns massvis med olika produkter!

Kolla gärna in mina senaste beställningar.

1 kommentarer

Ellie 2015-02-26 - 15:26

Hej, skulle du kunna förklara hur man köper saker för sin poäng? :)Jag lyckas inte med det menvill beställa något för mina poäng.

Kommentarer är avstängda.