Läkerol DentaFresh och Malaco Viva Lakrits Kristaller

av Gratisprinsessan

Nu har jag hunnit provsmaka alla varianter jag fick hem från Cloetta i förra veckan! Jag fick hem Läkerol DentaFresh i smakerna Sweet Mint, Menthol och Apple Mint samt vanlig Läkerol i smaken Salty Caramel. Dessutom fick jag en påse Malaco Viva Lakrits Kristaller.

DentaFresh, som är mjuka tuggpastiller man käkar efter maten för att skydda tänderna, så var Sweet Mint den godaste! Hade lite svårt för smaken i Apple Mint och Mentholen var för mycket tandkrämssmak för mig.

Viva Lakrits Kristaller var jättegoda! Jag är väldigt förtjust i Malaco Kick sedan tidigare och dessa kristaller smakar precis som dem! Kommer definitivt att köpa dessa 🙂

Alla produkter ska finnas i butik denna vecka. Vill ni dessutom ha chansen att testa DentaFresh gratis – kika här.

Läkerol Dentafresh Malaco Viva Lakrits Kristaller

2 kommentarer

My 2015-02-10 - 18:13

Mmmm nom nom. Den med lakrits ser god ut!

Jessica 2015-02-10 - 22:01

Gud vad gott det ser ut att va. Vad tyckte du om salty caramel? 🙂

Kommentarer är avstängda.