Köp 2 lotter och få ett presentkort värt 1000kr

av Gratisprinsessan

Postkodlotteriet har ännu en kampanj där man får ett presentkort värt 1000kr om man köper 2 lotter (320kr). Glöm inte att säga upp det i tid om ni inte vill fortsätta betala för fler lotter.
Läs mer om erbjudandet här.

Så denna gång nappade även jag! Någon annan som också nappat?

gratis presentkort

5 kommentarer

k. 2015-02-04 - 23:45

Blev väldigt intresserad men samtidigt osäker, verkar för bra för att vara Sant :/
Som att det finns någon hake med det… Hmm

Åsa Ekholm 2015-02-05 - 11:10

Finns nog ingen hake mer än att de gör vad de kan för att försöka dra för ytterligare lotter om man inte är snabb och spärra autogirot direkt de dragit för de här 2 lotterna. Sen har jag haft problem med att de påstod att jag beställt lotterna och godkänt autogiro ”för sent” Då jag bevisade att jag gjort det i rättan tid (med knapp nöd men ändå) försökte de med att de har inte kunnat handlägga förrän veckan efter o då var det för sent för att utnyttja erbjudandet. Men det funkar ju inte att göra så, då kan de ha en handläggningstid på 8 veckor om de vill och alla missar sina erbjudanden! Så den lätte gick icke, men det har krävt några samtal o påstötningar men nu har jag åtminstone fått bekräftat via mail att presentkortet är på väg. Men de hade minsann varit in o kollat o sett att jag spärrat autogirot och påpekade det för mej. Jajamensan sa jag, såklart jag gjort, annars ville ni dragit för nästa månad också! 🙂 Men hake direkt, nej, däremot får man vara lite observant o kanske lägga lite tid på att strida med dem om det behövs! Tänker utnyttja det igen i makens namn så fort presentkortet kommit 🙂

Kennie Svensson 2015-02-05 - 13:02

Jag hakade på förra erbjudandet som var.
Köpte mina två lotter i december och sa upp min prenumeration den 12 januari. Lotterna gällde hela månaden ut i alla fall.
Igår fick jag mitt presentkort 🙂
Kommer köpa igen. Det sägs att det ska gå, även fast jag redan varit prenumerant tidigare.
/Kennie

evelina 2015-02-05 - 22:14

Presentkort på 1000 kronor, men gäller var? Hittar ingen info?

Kennie 2015-02-06 - 08:23

Här hittar du var presentkortet gäller.
http://portals.presentkorttorget.se/postkodlotteriet/Overview.aspx

Kommentarer är avstängda.