Dagens gratis!

av Gratisprinsessan

Idag kom äntligen mitt paket från undersökningspanelen Yougov! I paketet var det en Eva Solo Serving vattenkokare (värde 899kr), en OBH Nordica Björn Axén Style & Straight plattång (värde ca 439kr) och en OBH Nordica Björn Axén Magic Style Brush (värde ca 475kr). Jag är helnöjd! 😀

Fick även det tredje och sista nummret av Allt i Hemmet också, som jag fått gratis genom Glade-kampanjen.

gratis från yougov
gratis tidning - allt i hemmet

10 kommentarer

Tomas 2015-01-12 - 17:45

Hej, följer din blogg och är jätteglad och tacksam för alla tips. En sak förstår jag dock inte, när jag gör undersökningar hos YouGov får jag mer eller mindre ingenting. Hur många undersökningar behövde du göra för att få alla dessa saker? 100? 200?

Gratisprinsessan 2015-01-12 - 20:13

Hur många undersökningar man får beror på vilken målgrupp man tillhör. Men jag får mestadels mina poäng efter att ha värvat vänner. Testa det du med!

Anni 2015-01-12 - 18:16

Wow, vad många produkter, hur lång tid tog det för dig att samla så många poäng?

Gratisprinsessan 2015-01-12 - 20:12

Ingen aning faktiskt 🙂

erika 2015-01-12 - 18:38

hej malin!
jag ville bara tipsa om att jag och sambon var och åt på jensens idag då vi ville använda några av kupongerna till julkalendern vilket gör att man får en hel del gratis. Jag läste på kupongerna noga innan och det stod ju ingenting om att de inte fick kombineras eller liknande. När vi beställde så sa jag åt servitören att vi tänkte använda kupongerna därifrån och han bara nickade och log men när vi sen skulle ta emot notan så sa ”chefen” att man bara fick använda en kupong per sällskap och dag, snopet som fan och vi blev superarga och lämnade restaurangen ordentligt missnöjda.
tänkte ge dig och kanske någon annan lite heads up!
tack för en fantastisk blogg!
kram erika

Gratisprinsessan 2015-01-12 - 20:12

Men vad fanken! Jag skrev till dem på Facebook och frågade och fick detta svaret:
”Hej Malin,
Man kan nyttja en kupong per huvudrätt
Ha en bra dag!
Sebastian
Jensen’s Sverige”
Jag hade blivit riktigt förbannad om jag var er! Kontakta dem på Facebook och kräv en förklaring!

Me 2015-01-12 - 20:25

Va konstigt, jag och min bror var där och åt 2/1 , tog upp den där med kupongerna direkt vid beställningen, det gick rätt bra. Fick gratis för- och efterrätt plus en stor dryck enligt kupongerna, fick betala endast för huvudrätten. Vi var och åt inne i Malmö.// mvh

Gratisprinsessan 2015-01-13 - 08:36

Konstigt att de inte har samma regler överallt.
Men det låter lovande för jag ska in till Malmö och käka också.

v 2015-01-13 - 15:56

hur kan du få så många poäng på Yougov? Har gjort hur många undersökningar som helst och summan av mina poäng.. ökade liksom aldrig… så jag har avregistrerat mig 2 ggr (kollar på din blogg.. och vill försöka igen, varje gång.. ).
Finns det andra sidor som man kan känna poäng på?

Sara 2015-01-13 - 23:03

Jag har gratis grekisk yoghurt sms kupong, vill du byta?

Kommentarer är avstängda.