Utskick från Reddville i samarbete med Nivea

av Gratisprinsessan
Igår kom ett paket från Reddville som denna gång samarbetar med Nivea och deras Sensitive-serie för känslig hud. Serienbestår av fyra produkter: Sensitive Day Cream, Sensitive Night Cream, Sensitive Cleansing Milk och Sensitive 3-IN-1 Micellar Water. 

Förutom ett paket med tamponger fanns det sju prov utav Nivea Sensitive Day Cream samt en kupong som ger 10kr rabatt. Så stort tack till Reddville för generöst med prover så man kan prova en produkt ordentligt!

Jag har hunnit testa både igår och idag och gillar den faktiskt! Den är parfymfri men luktar inte konstigt. Den har även SPF 15 vilket är ett plus. Då jag blir väldigt lätt röd om kinder och näsa är denna riktigt bra som både återfuktar och lugnar huden. Kan bli ett köp av denna framöver! 🙂
Dessutom är jag nyfiken på Sensitive 3-IN-1 Micellar Water!

Nivea finns att köpa i de flesta butiker.

 
nivea prover
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Registrera er på Reddville.