Södra Sveriges största bloggevent!

av Gratisprinsessan

Igår var jag och många andra bloggare på södra Sveriges största bloggevent med familjetema anordnat av Walles PR & Event. Vi samlades på Grand Hotel Garden mitt i centrala Malmö och välkomnades med en drinkar bestående av Bravos nya juice från Skånemejerier samt en introduktion av Emelie Walles.

Vi fick lyssna på presentationer från utställarna:

En kille från Itrim berättade om sin makalösa viktresa och som poängterade att det är viktigt att äta rätt och att vardagsmotionera.

Vi fick information om Trampoolin Simskolor som arrangerar babysim och simskolor i både Malmö och Stockholm.

Passiflora, som stod för dekorationen, delade med sig av jultips för att slippa stress och julhets.

Av Bodytech (som är känt för Kinesiology tejpning) fick vi lite information om deras verksamhet och en liten uppvisning av ett par av deras produkter.

 

Även Malin, aka Fnulan, som gjort barnboken Militta, var en av utställarna. Hon meddelade att en ny bok kommer ut i januari nästa år. Håll utkik!

Härliga Diana från Förenade Bil MINI informerade om privatleasing som börjar bli mer och mer populärt. Att privatleasa en MINI av minsta modell kostar 1995kr i månaden i 3 år och då ingår 1000 mil/år.

 

 
 
Sedan fick vi en modevisning beståendes av en massa söta barn (och några vuxna tjejer!). Det visades kläder från Maxomorra, Ossoami, Geggamoja, MP Denmark, Bundgaard och Frontrow Living.
 

Tillsist fick vi mingla runt och prata med utställarna. Träffade ett par av de trevliga tjejerna från Perfect Skin igen! Klämde och kände på Sojkas populära snuttefiltar också, perfekt julklapp till de små!
Fouta Beduine och Lekomera fanns också på plats.

 

Och vad är väl ett event utan en maffig goodiebag? 🙂
Jag hade supertrevligt och det var verkligen ett lyckat event! Tack till Walles PR & Event, utställare och bloggkollegor!