Julklappskväll hos Perfect Skin i Malmö

av Gratisprinsessan
perfect skin malmö
Igår var jag och ett gäng andra bloggare samt några speciellt inbjudna på en julklappskväll hos Perfect Skin i Malmö! Vi välkomnades av först av Emelie som driver Walles PR & Event som anordnat eventet. En driven och härlig tjej!

Träffade givetvis min suveräna gratis-kollega Petra Stentagg där!

Därefter fick vi lite information om hudvård från Perfect Skin’s grundare Bahar som berättade mycket av det jag redan vet (skönhetsnörd här), nämligen att man ska rengöra huden morgon och kväll samt använda ansiktsvatten. Dessutom är det viktigt att använda produkter, helst i från samma serie, som är anpassade till sin hy annars gör man jobbet helt i onödan!

Så rengör morgon och kväll, applicera ansiktsvatten och smörj därefter in med dagkräm på morgonen och nattkräm på kvällen. För en extra boost så använd ansiktsmasker/peelings en gång i veckan.

perfect skin malmö
Det bästa sättet att ta reda på vilka produkter som passar för din hy är att göra en hudanalys (som ofta är gratis) för att ta reda på vilken hudtyp du har. Det kan du spara pengar i längden på då du slipper köpa och testa många produkter för att hitta rätt.

Jag har själv gjort en snabb hudanalys på ett apotek för ett tag sedan och fick då resultatet blandhy. Jag har alltid sett mig själv som en som har torr hy. Men jag bokade in mig för en gratis hudanalys hos Perfect Skin så det ska bli intressant att se vad utlåtandet blir av experterna!

Det minglades och fotograferades friskt under kvällen och bjöds det på en massa ätbart, bubbel, glögg, pepparkakor och julgodis. Julfeeling!
 
perfect skin malmö
perfect skin malmö
perfect skin malmö
 
Efter en massa bra tips om hudvård fick vi se Matilda göra en ansiktsbehandling på Emelies man Simon. Han fick ansiktet rengjort med ansiktsvatten, därefter en syrabehandling. Syran togs sedan bort med en speciell spray som gör huden blir vit där syran finns. Man kan inte använda vatten/annan rengöring eftersom man då inte kan se att man fått bort all syra. Efter det fick han en lugnande ansiktsmask och sedan en mjukgörande ansiktskräm.

Simon såg ut att ha det rätt bra! Han liksom flesta killar använder bara tvål och vatten vilket är helt katastrof enligt experterna! 😛

perfect skin malmö
perfect skin malmö
perfect skin malmö
 
Under kvällen fick vi även rabatt på deras behandlingar. De har allt från olika ansiktsbehandlingar till IPL (Intense Pulse Light – kan ta bort pigmentfläckar, rynkor, ytliga blodkärl m.m.), injektioner med Restylane/Botox och bryntrådning. Dessutom finns det en nyöppnad hårsalong en trappa ner!

perfect skin malmö
Med oss hem fick vi en liten goodiebag med ett presentkort på en VIP-behandling. Mycket uppskattat!
Jag hade en riktigt trevlig kväll i Malmö! Stort tack till Emelie och de trevliga tjejerna på Perfect Skin!

perfect skin malmö