Anmäl dig till Loppi Blogbag

av Gratisprinsessan
 
Anmäl dig till den nya Loppi Blogbag om du har små barn hemma. Denna gång är det produkter ur Coops Ekologiska sortiment.

  • NYHET! Klämmis Äpple, banan, jordgubbar, hallon och svarta vinbär: En len röd puré med smak av äpple, banan, jordgubbar, hallon och en liten smak av svarta vinbär. Len konsistens. Utan tillsatt socker. 

  • NYHET! Klämmis Äpple, banan, aprikos, persika och mango. En len slät gul puré med härlig smak av äpple, banan och aprikos/persika och en liten avslutande mangosmak. Len konstistens. Utan tillsatt socker.

  • NYHET! Knölis Äpple, sötpotatis, morot och palsternacka. En fin len, slät orange puré, med en smak av morot, sötpotatis, äpple och palsternacka. Lite mindre sötma i smaken. Len konsistens. Utan tillsatt socker.

  • Ekologisk fruktdryck med äppel- och päronsmak. Utan tillsatt socker.

  • Ekologiska majssnacks av majs och solrosolja. Härligt frasiga som smälter i munnen. Majskrokarna är glutenfria.