Nyheter från Cloetta – AKO är tillbaka!

av Gratisprinsessan
cloetta lanserar ako
 
Idag kom det ett gratis paket med nyheter från Cloetta! Fick en förfrågan innan i sommar om jag ville vara med i deras bloggnätverk – det säger man inte nej till! Riktigt mumsigt att få godis med posten!

Minns ni AKO? Vi är många som saknat AKO-kolorna i butikshyllorna men nu är de äntligen tillbaka! De kommer att lanseras v37 i de klassiska smakerna Mint, Choc och Grädd. Nostalgi på hög nivå med andra ord.

Tror inte jag har ätit dem sedan 90-talet. Så längesen är det! De smakar inte riktigt som jag minns det. Chok som smakar choklad/mint samt Mint har en mycket svagare smak än förr och dessutom är de mjukare. Gräddkolan är hårdare och smakar som den brukade göra.

ako kolor
 
 
Med i paketet fanns även en ny sort av Läkerol Hals med smak av ingefära och citron. Även denna kommer att lanseras v37. Den smakade svagt av citron men kändes inte lenande för halsen. Bedövade mer tungan med en stickande brännande känsla. Ni som gillar ingefära kommer att gilla dessa!
 
läkerol hals ingefära citron