Loppi Blogbag Ella’s Kitchen

av Gratisprinsessan
Ella’s Kitchen har mumsiga ekologiska mellanmål för små fingrar. Stoppa ner de praktiska påsarna i väskan eller ha de hemma tills det är dags för något mumsigt. För dig som har barn i ålder 8 månader – 1,5 år.
 
LoppiBlogbag bygger på följande formel: DU är nyfiken + DU vill testa = vi skickar nyheter hem till dig = du bloggar/instagrammar = <3

Blogbagen innehåller:
Miniskorpor – Vi är fasta nog för små fingrar att hålla i, men smälter ändå i små munnar. Ingredienserna passar barn från 8 månader och uppåt. Varje kartong innehåller 12 individuella påsar, perfekt för bebisar på språng!

Puffits – Smaksatta majspuffar som är fasta nog för små fingrar att plocka upp, men smälter ändå i små munnar. Ingredienser och konsistens passar barn från 10 månader och uppåt. Varje kartong innehåller 5 behändiga påsar, perfekt för aktiva familjer!