DOGbag från Arken Zoo!

av Gratisprinsessan
gratis dogbag från arken zoo
I onsdags var jag och hämtade ut en gratis DOGbag från Arken Zoo. Tänkte jag kunde visa upp vad det fanns i den för er som är nyfikna!

En DOGbag är ”en väska välfylld med överraskningar till dig och din hund till ett värde av 850 kronor”. Du som är nybliven hundägare kommer det automatiskt en värdecheck hem i brevlådan och till dig som har registrerat din hund innan 2013 får en värdecheck via mail (registrera dig på sidan).

Jag hämtade ut min bag på Arken Zoo på Svågertorp i Malmö och där var de först lite osäkra med en utskriven värdecheck eftersom de tydligen inte hade fått så mycket information om det hela. Men det var inga problem med att få den i alla fall 🙂

Blev smått attakerad av hundarna när jag kom hem och Ludde blev riktigt förtjust i godsakerna som var i påsen!

 gratis dogbag arken zoo

Det här fick jag i min DOGbag:
  • 50st hundpåsar
  • Best Friend Softies 150 g
  • 1st Best Friend WellDone – Oxe
  • 1 prov på espree Puppy & Kitten Shampoo 30ml
  • 1 förpackning innehållandes 2 tandborstar från Royal Canin
  • 1 påse med några karameller från Best Western (till mig eller hunden? Haha!)
  • Ett nummer av tidningen Brukshunden
Sedan fanns det kuponger och erbjudanden som t.ex. 50kr rabatt på Hurtta produkter (vid köp på minst 300kr), 20% på inreda.com, 20% på Nina Ottosson Aktiveringsspel & leksaker, 100kr rabatt vid köp av hundfoder från Royal Canin, 50kr rabatt vid efterbeställning hos Fovea (djurfotograf), 500kr rabatt på en resa med Resecity, värdecheck på 500kr för Folksam hundförsäkring.

Resten var reklam för Härliga Hund-prenumeration, tävlingskod hos Vovve.net, liten broschyr med 12 smarta regler för hundägare av Svenska Kennelklubben, information om Svenska Djurambulansen, reklam för Bosch Zoo’o dammsugare (startkit på köpen + 100kr tillbaka), och sist men inte minst, något otippat – reklam för nya Citroën ;D.

gratis dogbag arken zoo