5 appar som hjälper dig att spara pengar!

av Gratisprinsessan
Tänkte jag skulle tipsa om 5 appar som hjälper dig spara pengar. Dessa är de jag själv har använt mest. Naturligtvis är alla appar nedan gratis och de finns både till Android och iPhone.
Wrapp - 5 appar som hjälper dig spara pengar

Wrapp

Med Wrapp kan man skicka gratis presentkort till sina vänner, och de kan skicka till dig. Man måste ha ett aktivt Facebook-konto för att använda tjänsten. Värdena på presentkorten varierar från 25kr och uppåt. Men vanligast är 25kr, 50kr och 75kr. Känner man sig givmild kan man också köpa ett presentkort och skicka till en vän.
Då och då finns det event som går ut på att man skickar gratis presentkort till några vänner och får då ett eget presentkort som tack.

Wrapp är den app som jag har använt mest och fått mest gratis av. Dock ska man komma ihåg att läsa varje presentkorts Terms and contidions då det ibland finns restriktioner!
Klipster - 5 appar som hjälper dig spara pengar

Klipster

I Klipster finns det en massa rabatter. Man kan välja att se rabatter på sin plats, stad eller webbrabatter. De flesta rabatterna finns i storstäderna så klart. Jag har i alla fall utnyttjat erbjudandet på 50% hos Jysk för ett tag sedan och det fungerade bra.

Freebee - 5 appar som hjälper dig spara pengar

Freebee

Med freebee appen (finns till både Android och iPhone) finns det rabattkuponger som gäller i utvalda butiker. Då och då släpps även gratisprodukter och då är det först till kvarn som gäller. När man hämtat ut sin gratisprodukt ska man svara på 10 frågor (på de andra kupongerna är frågorna frivilliga) om själva produkten.
Har använt denna app flera gånger och fungerar hur bra som helst, har blivit en del gratis och en del rabatter.

Mikz - 5 appar som hjälper dig spara pengar

Mikz

Med Mikz hittar man rabatter och erbjudanden. Då och då dyker det även upp gratiserbjudanden (just nu kan man få gratis kaffe hos Barista t.ex.). Jag har själv använt erbjudandet där man får en cheeseburgare på Max för 5kr. I ”Gallerian” hittar man rabatterna och man kan söka på varumärke eller kategori. Man kan även välja att ”följa” varumärken och på så vis få notiser om när de har nya erbjudanden. Men det går att se rabatterna och erbjudandena på deras webbsida också.
Personligen tycker jag att denna app väldigt rörig.

Rabble - 5 appar som hjälper dig spara pengar

Rabble

I appen Rabble finns det både rabatter och emellanåt gratiserbjudanden. Dock är de flesta erbjudandena i storstäderna, så klart. En fördel är att man kan gå in på deras webbsida och få upp rabatterna på en karta genom att dela sin plats eller söka efter en stad. Där kan man även lätt se vad de har för webberbjudanden.
Använder ni själva några av de här apparna?