- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda paneler -

Tjäna lite extra pengar till semestern!

av Gratisprinsessan
tjäna extra pengar till semestern

Sugen på att tjäna extra pengar till semestern? Det blir inga stora summor men lite guldkant kan du få! 🙂 Mitt tips är att bli medlem i undersökningspaneler!

Idag såg jag att jag hade tillräckligt med poäng för att ta ut ett presentkort på 500 kr hos en av panelerna! 😀

Varför bli medlem i undersökningspaneler?

När du går med i undersökningspaneler får du möjlighet att delta i undersökningar som är skräddarsydda efter din profil och intressen. Ibland kan antalet undersökningar variera beroende på vilken målgrupp du tillhör.

Genom att svara på undersökningar att du kan tjäna poäng (eller pengar) för varje undersökning du genomför. Dessa poäng kan du sedan spara och när du har tillräckligt med poäng kan du enkelt växla dem mot presentkort, produkter eller till och med kontanter via Swish eller banköverföring. 👌

Själv brukar jag välja att ta ut presentkort, antingen SuperPresentkort eller Lyxpresentkort. 🙂 Med dem kan du sedan välja och vraka bland massvis butiker och företag som Åhléns, Jula, KICKS, IKEA och Netonnet. Väljer du ett SuperPresentkort så har du även möjlighet att ta ut en Sverigecheck. Den kan du lösa in hos många olika livsmedelsbutiker som t.ex. ICA, Willys och Coop. Perfekt för att sänka matkostnaderna! 🙂

Värva vänner och tjäna ännu mer

Om du vill få fler poäng snabbare så se till att värva vänner och bekanta till undersökningspanelerna. Vissa paneler ger dig bonuspoäng för varje person du hänvisar. Så varför inte sprida det goda och bjuda in dina vänner att vara med?

undersökningspaneler - få presentkort, produkter eller pengar

Gå med i dessa paneler

Det är gratis att bli medlem i panelerna och du binder dig inte till någonting. Du gör så många du vill när du vill. Störst chans till många undersökningar är dock under vardagar! Jag är medlem i flera olika paneler för att maximera intjäningen. Här kommer några av mina favoriter!

  1. Pollbox – visste du att jag har min egna undersökningspanel? 😀 Jajjemän! Pollbox lanserades i september 2021. Så jag tycker definitivt att du ska gå med! Poängen du samlar kan du byta in mot utbetalningar med Swish eller PayPal.
  2. Sveapanelen – en smidig app där du tjänar pengar för varje undersökning du gör. Du får utbetalning snabbt och enkelt till Swish. Fördelen med Sveapanelen är att du inte behöver komma upp i en viss summa för att ta ut dina pengar.
  3. Norstat Panel – svara på undersökningar och byt in dina poäng mot bland annat presentkort, Sverigecheckar, biobiljetter m.m. Ibland kan man få erbjudande om att vara med i fokusgrupper eller intervjuer och få större presentkort som tack.
  4. Ebuno – poängen du tjänar in kan du byta mot presentkort, hyrfilmer och pengar (Swish eller PayPal).
  5. M3 Panel – har varit med i denna i många år! Jag brukar lösa in mina poäng mot SuperPresentkort (GoGift) eller Lyxpresentkort (Huuray). Med dem kan du sedan välja att ta ut presentkort bland många olika butiker. Man kan även byta in poängen mot produkter. Finns även som app. Blir du medlem får du 50 välkomstpoäng!
  6. YouGov – poängen kan man byta in mot Lyxpresentkort som man kan lösa i valfri butik in hos Huuray.
  7. AttaPoll – ange koden zxphh efter du laddat ner appen så blir jag glad! Det är en app där du gör korta undersökningar. Utbetalning till Paypal, Revolut, donera till välgörenhet eller presentkort från Amazon, Zalando eller Nike.

4 kommentarer

Hanna 2023-05-15 - 22:05

Finns även opinions Po och ipsos Isay

Gratisprinsessan 2023-05-16 - 10:57

Tack för tipsen!

Modelover 2023-05-16 - 18:17

Har Ebuno en egen app som man kan ladda ner?

Gratisprinsessan 2023-05-16 - 18:20

Deras app har inte uppdaterats på jättelänge så använd webbläsaren i mobilen till Ebuno. 🙂

Kommentarer är avstängda.