Bower har börjat med cashback!

av Gratisprinsessan
bower cashback

Minns ni appen Bower? Där är appen man får poäng eller pengar när man scannar och lämnar sina tomma förpackningar till återvinningen.

Nu har de släppt en ny funktion i appen. Man får cashback på olika varor. 🙂 Precis som i Rabble. Du handlar som vanligt och sparar kvittot. Det ska du sedan scanna med appen för att få din cashback.

Det finns bland annat 5 kr tillbaka på valfri mjölk från Arla, 5 kr tillbaka för valfri GB-glass (kombinera med Pressbyråns erbjudande!), 10 kr tillbaka på valfritt kaffe från Zoegas.

Någon av er som kommer att använda den nya funktionen i Bower? 🙂

8 kommentarer

lena 2023-04-20 - 16:59

Jag har använt Bower sen den kom så jag lär säkert testa även detta. Troget scannat mitt skräp och använd kuponger som de har, tex rabatt på apotea 🙂

Lillemor 2023-04-20 - 18:36

Absolut! Ett stort plus att man kan köpa produkterna i valfri affär.

Paula 2023-04-20 - 21:49

Värt att notera kanske är att det kostar några poäng att aktivera att använda varje cashback-erbjudande. Så man måste ha scannat lite först.

Anna 2023-04-21 - 08:15

Tycker Bower fungerar dåligt, pga all den tid det tar att scanna varje ggn man återvinner. Plus att man får så lite tillbaka för det jobb man lägger ner. Kupongerna dom erbjuder på tex Apotea, eller Apoteket, (jag minns inte vilket) måste man handla för så mycket pengar för att kunna utnyttja. Ingen summa vi kommer upp i. Och dom andra rabatterna/kupongerna dom har är hos företag vi inte använder oss av. Inte värt det. Hoppas cashbacken funkar bra och är värt det!

B 2023-04-21 - 13:59

Jag tycker denna app är ett så bra initiativ. Har sorterat hela min uppväxt och detta är ett bra sett att få se hur sorteringen fungerar jag hur mkt man sparar på planeten. Kul att man kan få ett litet bidrag för jobbet man gör, jag skulle ju ändå sortera menar jag 🙂 Jag växlar in till pengar och har nog tjänat ca: 300kr
Den nya funktionen kommer jag absolut testa! Mera sortering och miljö appar tack 👍🏻😀

Karin 2023-04-22 - 23:13

Ja, lär ta ut på saker som jag ändå köper (om de är kvar då) men inte köpa något nytt. Kanske får mig att fortsätta att ha appen installerad. Har gått till återvinningen med papper, papp, plast, plåt och glas sedan det kom i närheten så någon ändring av det har appen inte gjort. Den var intressant när man fick kuponger att använda i vanliga affärer men nu växer bara poängsaldot. Att sitta och skanna varje förpackning för 20 kr i månaden är det inte värt. Så om det inte kommer många varor med cashback så följer jag nog avinstallerarna i spåren

Jasmin 2023-11-22 - 15:44

Kostar det att ha konto hos Bower? 🙂

Gratisprinsessan 2023-11-23 - 06:24

Nej, det är gratis 🙂

Kommentarer är avstängda.