- Innehåller annonslänkar för The Body Shop -

Nytt skönhetsinköp – The Body Shop Edelweiss

av Gratisprinsessan
the body shop - edelweiss

Idag fick jag hem mitt paket från The Body Shop. 🙂 Jag blev nyfiken på deras senaste produktsläpp som heter Edelweiss.

Edelweiss

Produkterna innehåller edelweissextrakt som gör huden mjukare och mer motståndskraftig. Det sägs att extraktet är 43% mer kraftfull antioxidant än retinol. Så det låter ju väldigt spännande! 🙂

Jag beställde Edelweiss Daily Serum Concentrate och en mini Mango shower gel som jag ska ha med mig på resan till Mexico.

Serien ska likna deras Drops of Youth, men ska vara ännu bättre eftersom den nu är berikad med dubbla koncentrationen av edelweiss. Serumet innehåller 99% ingredienser av naturligt ursprung, slätar ut och skyddar huden samtidigt som den ger 24 timmars återfuktning.

Gåva på köpet

Eftersom jag handlade för minst 450 kr fick jag välja en valfri full size rengöring på köpet. Jag valde Edelweiss Cleansing Concentrate! Erbjudandet gäller till och med 12/3 så passa på! 😀 Ange koden CLEANSER i kassan. Sedan kan du välja vilken rengöring du vill ha.

Mitt första intryck av serumet är att det är väldigt återfuktande. Doften är frisk och fräsch. Så jag har höga förhoppningar. Ska testa mer utförligt när jag kommer hem från resan. Jag återkommer med en recension. 🙂