- Inlägget är i samarbete med Joina och innehåller annonslänkar -

Samla steg med Joina

av Gratisprinsessan
joina app

Joina är en hälsoapp där du tillsammans med andra deltagare motiverar och stöttar varandra mot ett gemensamt mål samtidigt som man samlar poäng. Poängen kan du sedan byta in mot rabatter, presentkort eller pengar. 😀

Nu har de dessutom lanserat en gratis funktion, en stegtävling, där du tävlar mot andra i appen. Om du vill peppa dig själv så kapa en lista och bjud in dina vänner (du får poäng för varje vän!) och tävla om vem som går flest steg under en vecka. Topp 10 i listan (bland alla i appen) varje vecka vinner poäng. Ladda ner appen Joina här.

joina

Appen är gratis att använda när det gäller stegtävlingen. Det finns också grupper man kan gå med i för extra pepp och chans till större vinster men det kostar pengar. (Friskvårdsbidraget går att använda.)

4 kommentarer

Pauline 2022-06-21 - 21:43

Är den bättre än Stepler tycker du?

Svara
Gratisprinsessan 2022-06-22 - 18:36

Jag använder båda då stegen räknas i båda apparna 🙂

Svara
Lorena Andrea Reyes vilches 2022-06-23 - 12:58

Men måste betala att vara med och få presenter ? Som jag fattar eller ?

Svara
Gratisprinsessan 2022-06-23 - 12:59

Stegtävlingen (kallas topplistan i appen) är gratis. Vill man vara med i en grupp med ett specifikt mål/vinst så måste man betala. 🙂

Svara

Kommentera här!