Gratis

Samla steg med Joina

- Inlägget är i samarbete med Joina och innehåller annonslänkar -
joina app

Joina är en hälsoapp där du tillsammans med andra deltagare motiverar och stöttar varandra mot ett gemensamt mål samtidigt som man samlar poäng. Poängen kan du sedan byta in mot rabatter, presentkort eller pengar. 😀

Nu har de dessutom lanserat en gratis funktion, en stegtävling, där du tävlar mot andra i appen. Om du vill peppa dig själv så kapa en lista och bjud in dina vänner (du får poäng för varje vän!) och tävla om vem som går flest steg under en vecka. Topp 10 i listan (bland alla i appen) varje vecka vinner poäng. Ladda ner appen Joina här.

joina

Appen är gratis att använda när det gäller stegtävlingen. Det finns också grupper man kan gå med i för extra pepp och chans till större vinster men det kostar pengar. (Friskvårdsbidraget går att använda.)

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Pauline
  2022-06-21 at 21:43

  Är den bättre än Stepler tycker du?

 • Reply
  Lorena Andrea Reyes vilches
  2022-06-23 at 12:58

  Men måste betala att vara med och få presenter ? Som jag fattar eller ?

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-06-23 at 12:59

   Stegtävlingen (kallas topplistan i appen) är gratis. Vill man vara med i en grupp med ett specifikt mål/vinst så måste man betala. 🙂