- Inlägget är i samarbete med Joina och innehåller annonslänkar -

Gå med i Joina – satsa på din hälsa & bli belönad!

av Gratisprinsessan
joina app

Joina är en hälsoapp där du tillsammans med andra deltagare motiverar och stöttar varandra mot ett gemensamt mål samtidigt som man samlar poäng. Poängen kan du sedan byta in mot rabatter, presentkort eller pengar.

Appen är helt gratis, men vill du gå med i en grupptävling så kostar det en anmälningsavgift (du kan använda till friskvårdsbidrag från ditt jobb). Alla som når målet är vinnare och samlar poäng. De lag med flest antal personer som når målet delar dessutom på en större lagvinst!

joina

Ny gratis funktion

Nu har de dessutom lanserat en gratis funktion, en stegtävling, där du tävlar mot andra i appen. Du kan även skapa en lista med dina vänner och tävla om vem som går flest steg under en vecka. Topp 10 i listan varje vecka vinner poäng. Ladda ner appen Joina här.

Värva vänner – få extra poäng!

I appen kan du även värva dina vänner. Du får 10 poäng för varje person som laddar ner appen.

Så sätt igång och samla poäng till gratis presentkort eller pengar samtidigt som du tar hand om din hälsa. 🙂