Stepler bjuder på glass

av Gratisprinsessan
stepler gratis glass

Gå in i appen Stepler (värvningslänk) och kolla om du fått samma erbjudande. 🙂 Finns ikon på startsidan i form av en glass. Värva 5 vänner till Stepler och få ett Glassogram som ger dig en gratis glass på Pressbyrån.

Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på.

2 kommentarer

Denice Back Jonsson 2021-09-29 - 00:19

Hej!
Jag laddade ner Stepler och bjöd in 4:à vänner, men ingenting hände? Hur gör man för att det ska fungera? Nu brände jag fyra kontakter helt i onödan så vågade inte bjuda in fler när jag märkte att ingenting förändrades!!!

Tacksam för svar!
Mvh Denice

Gratisprinsessan 2021-09-29 - 07:51

Har dina vänner själva registrerat sig? För det måste dem göra. Om du vet att de har gjort det men ändå inte fått några poäng eller glass så kontakta Stepler.

Kommentarer är avstängda.