Allmänt

Smakbox – Njutning

smakbox njutning - original

Häromdagen hämtade jag ut månadens Smakbox som har temat Njutning. Jag satsade på varianten Original även denna gång. Men nästa gång ska jag byta inriktning. 🙂 Jag tyckte boxen var riktigt bra den här gången. En massa dricka och snacks men jag tycker det är perfekt nu till sommaren.

smakbox njutning - original

Kinder Happy Hippo var supergoda så de slank ner snabbt haha. 😛 Plopp chokladboll var inget för mig tyvärr.

smakbox njutning - original
smakbox njutning - original

Blev ni nöjda denna gång? 🙂

Smakbox rabatt: Vill du också testa Smakbox? Med min värvningskod nphrnb får du 10% rabatt på din första box. Även jag får rabatt på min kommande box.

5 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Nova
  2021-06-11 at 13:11

  Tips! Arla har ett sommarspel där man kan vinna lite olika priser för tillfället!

 • Reply
  Igina
  2021-06-11 at 16:48

  Jag är jätte nöjd😀bästa boxen👍

 • Reply
  Robert
  2021-06-12 at 03:18

  Känns mer o mer som om det är produkter som blivit över. Få nyheter mot förut. Jag sa upp min box.

  • Reply
   Lisa
   2021-06-12 at 12:08

   Har prenumererat i ett antal år, och håller med Robert att samma produkter återkommer för ofta och det börjar bli lite trist. Skulle ha fått min Smakbox levererans mellan kl20.30-22.00 igår med kylt och frystillägget, men leveransen kom efter midnatt kl.00.18! Inte heller kom det några meddelanden om förseningar. Frysvarorna hade redan hunnit tina upp och var alldeles mjuka samt var glassen som välling.
   Har mejlat både Smakbox och Gordon delivery, så får se vad de svarar.

   • Reply
    Julia Rask
    2021-06-15 at 20:10

    Samma sak här Lisa. Men jag mailade Smakbox och fick 100kr avdrag på nästkommande box. Så jag funderar också på att säga upp min box