Få en gratis Purina DentaLife big-pack

av Gratisprinsessan
purina

Till alla hundägare. Få en gratis Purina DentaLife big-pack. 🙂

6 kommentarer

Maria 2021-06-30 - 00:41

Har svårt att hitta butik som har det

Gratisprinsessan 2021-06-30 - 07:28

Jag med. Hittar bara på Ica Maxi men där fungerar ju inte smskuponger.

Maria 2021-06-30 - 11:53

Men det står ju såhär ” Small hämtas ut på Willys, Hemköp och City Gross. Medium hämtas ut på Willys och Stora Coop. Large hämtas ut på Willys. Endast 1 per hushåll”

då är ju tex inte Ica Maxi, övriga COOP mm giltiga affärer. Då är det ju bara Willys som man kan hämta alla storlekar hos (om ens Willys har denna produkt dvs).

Lite tråkigt för Willys är en bit bort och Stora Coop ligger ännu längre bort för mig. Har inte bil och tyvärr tar bussen dit nästan en timme. Får väl ta en längre cykeltur till Willys och hoppas att det finns där, för Stora Coop åker jag inte till. (Finns massvis med matbutiker i närheten där jag bor men såklart inte dessa).

Gratisprinsessan 2021-06-30 - 12:58

Nej precis. Det var tidigare en utdelning där man fick välja mellan sms eller utskriftskupong och då gick det ju med Ica Maxi.

Det är trist när produkterna inte finns inne. Men jag antar att de vill att man ska säga till i butiken att de ska ta hem dem. :/

Maria 2021-07-01 - 08:42

Ja, så är det säkert! Inget är ju gratis på riktigt 😉

Angående din sprutarm. Går det inte över snabbt så läs om SIRVA och inklämningssymptom. Tyvärr vaccinerar en del för högt på armen särskilt om patienten sitter och vaccinatören står. Jag fick SIRVA och kunde inte ens lyfta armen på nån vecka men hade tur och blev bra efter två månader. 🙂 I ditt fall låter det mer som inklämningssyndrom dock.
Det händer tyvärr rätt ofta men är ej normalt. Tecken på felaktigt utförande.

Gratisprinsessan 2021-07-01 - 08:53

Tack för tipset! Så kanske det kan vara. Jag fick nog min väldigt högt upp, kändes dock inget när jag fick sprutan. Men ska definitivt läsa om det.

Kommentarer är avstängda.