- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Ska du bunkra upp? Här är några apoteksrabatter!

av Gratisprinsessan
apoteksrabatter

Ingen har väl missat hysterin om Coronaviruset. Enligt media börjar folk bunkra upp med mat och apoteksvaror för glatta livet nu. Det är alltid bra att ha förnödenheter hemma ifall exempelvis strömmen skulle gå eller det blir oväder. Så vi ska bunkra upp med lite livsmedel idag. Vi är annars rätt duktiga på att ha nödmat hemma tycker jag. 🙂

Håll koll på Folkhälsomyndighetens information, alternativt ring 113 13. Försök att inte ryckas med i mediernas hysteri.

Behöver du handla på ett apotek så kommer här några rabatter & erbjudanden!

Glöm inte att handla genom en återbäringssida också! Dessa rekommenderar jag! 🙂 Det finns inte jättemånga rabatter på det som man helst vill handla just nu, obviously haha! Men jag tipsar här på bloggen så fort det kommer några bra.

Apoteket – ingen rabattkod just nu men har flera bra erbjudanden!

Apohem – 15% rabatt vid köp över 350 kr med koden APO15 i kassan. Gäller ej på receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning, redan nedsatta varor och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller till 2020-03-08.

Apotek Hjärtat – kampanjer med upp till 50% rabatt. Våtservetter 2 för 29 kr.

Kronans Apotek – 25% på rengöringsservetter, upp till 20% på förkylningsprodukter (sista chansen idag 3/3), 30% vid köp av 2 Vichy Mineral 89, köp från Löwengrip och Nuxe & få gåva på köpet.

Meds – upp till 60% på Lumene, 15% på ekologisk skönhet, 20% på Pixi, 50% på Skin Republic, 30% på Idun Minerals och Cicamed.

4 kommentarer

Annika 2020-03-03 - 14:43

Hej!
Jag jobbar inom sjukvården. Ingen på min avdelning är rädda för Corona. Jag antar att de som är rädda inte jobbar inom sjukvården och påverkas av medias hysteri eller så har de någon grundsjukdom som gör att avlida/bli väldigt dålig.
Däremot så är det bra att preppa inför ev strömavbrott eller andra katastrofer.

Gratisprinsessan 2020-03-03 - 15:16

Precis, det är medias fel att det blivit så galet. Tycker det är dålig stil att spela på andras rädsla! Själv är jag inte orolig då jag inte tillhör någon riskgrupp.

Sarah Lundberg 2020-03-03 - 14:51

Tvål och vatten samt sunt förnuft räcker väldigt långt!

Gratisprinsessan 2020-03-03 - 15:16

Exakt! Borde gälla alltid och inte bara under sjukdomstider! 🙂

Kommentarer är avstängda.