- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Utbetalningar från undersökningspaneler!

av Gratisprinsessan
ebuno rewards

Häromdagen gick jag igenom alla cashbacksidor och gjort utbetalningar (läs mer här) så det var lika bra att gå igenom alla undersökningspanelerna också! 🙂 Jag har varit riktigt flitig med att göra undersökningar den senaste tiden!

  • M3 Panel – tog ut 500 kr i Superpresentkort hos GoGift. Japp de är 200 poäng dyrare än Huuray-presentkort men GoGift har bättre utbud!
  • Ebuno – valde att ta ut 198 kr till PayPal. De har nu flera nya rewards man kan välja mellan. Trisslotter, IKEA-presentkort, GoGift, hyrfilm och biobiljetter. Biobiljetten kostar 1000 poäng, lika mycket som att ta ut 99 kr så det lönar sig att välja en biobiljett värdemässigt!
  • YouGov – hade preciiiis kommit upp i ett Huuray-presentkort på 500 kr! Yay!
  • Toluna – tog ut ett Huuray-presentkort på 50 kr.
  • Norstat Panel – Superpresentkort på 100 kr.
  • Mobrog – 100 kr till PayPal.

Ni vet väl att det numera går att Superpresentkort mot Sverigechecken hos GoGift? Perfekt om du vill handla på t.ex. ICA, Coop eller City Gross! 🙂

4 kommentarer

A 2020-02-05 - 00:02

Hej! Har hållt på med detta i snart ett år, kanske lite innan dig också. På olika sidor. Kanske totalt sätt fått ut 100 kr, så det har liksom inte kännts värt det. Hur kommer det sig att det går så fort för dig? Deltar du i alla undersökningar och paneler som erbjuds till dig?
Hälsningar

Gratisprinsessan 2020-02-05 - 00:37

100 kr låter väldigt lite på ett år. Gör du undersökningarna direkt när du får dem? Jag gör alla undersökningar jag får då snart jag får dem. Ibland händer det att jag inte får några poäng om jag inte tillhör målgruppen. Så det kan ju bero på vilken målgrupp man tillhör hur många man får. Har du kollat dina inställningar? Hos t.ex. Yougov kan du ställa in din ”Undersökningsfrekvens” till ”Så ofta som möjligt” så att du får så många undersökningar som möjligt. Se till att du har fyllt i dina profiler korrekt också.

Johanna 2020-02-05 - 07:25

Det som verkligen lönar sig är fokusgrupper, djupintervjuer, gruppdiskussioner i forum på nätet. Den typen av aktiviteter tjänar jag mest på. Dessutom brukar det bjudas på något att äta på fokusgrupper så då blir det både pengar/presentkort och en gratis måltid!

Sara Källström 2020-02-05 - 21:30

Johanna. Håller med! Fokusgrupper är både kul och mycket lönsamt! Gå med i Ipsos så blir man bjuden till en hel del! 👍👍

Kommentarer är avstängda.