- Innehåller annonslänkar för Revolut -

Jag har skaffat ett nytt betalkort – Revolut!

av Gratisprinsessan

UPPDATERING: Detta erbjudande gäller ej längre!

Ni har säkert läst om detta nya betalkort på andra bloggar! Jag har även fått tips av ett par läsare som har mailat mig. Så när Petra tog upp det på sin blogg igår så registrerade jag mig direkt! 🙂

Jag har alltså skaffat betalkortet Revolut! Ett kort som är helt gratis! 😀 Med Revolut Standard får du ett betalkort (Mastercard) – inget kreditkort alltså! – som gör att du kan betala med 0% i valutapåslag, ger dig kostnadsfria uttag i bankomater i hela världen (upp till 2000 kr/mån med gratiskortet.) och dessutom marknadens bästa växlingskurs. Du kan även skicka och ta emot pengar till dina vänner med några klick.  Ett kort som är perfekt att ha med sig på resan!

Skaffa Revolut gratis – få 200 kr

När du registrerar dig genom min länk här så får både du och jag en bonus på 200 kr när du sätter in 100 kr på ditt kort! Bonusen får du efter att du har gjort din första kortbetalning.
Obs! Registreringsbonusen gäller bara under en begränsad tid!

revolut - få 200 kr gratis

Jag blev själv medlem genom en värvningslänk och satte enkelt in 100 kr på mitt kort. Tänk på att du måste verifiera ditt konto med ett körkort, pass eller ID-kort! Därefter blev mitt fysiska kort skickat (tar ca 1 vecka) men det går att använda direkt att handla med online eftersom man även får ett virtuellt kort i appen! Så idag gjorde jag mitt första köp hos Apotea vilket gick smidigt! 🙂 Inom 7 dagar ska jag ha fått mina 200 kr. Håller er uppdaterade om hur det går!

Revolut – så här gör du för att ansöka

  1. Klicka på min värvningslänk här för att komma till registreringen – skriv in ditt mobilnummer.
  2. Du får ett sms med en nedladdningslänk till appen. Ladda ner den och följ instruktionerna. Det är enkelt och lätt att förstå.
  3. När du fyllt i alla uppgifter och slutfört registreringen så är det dags att välja ett kort. Revolut Standard är gratis.
  4. Du kan redan nu sätta in pengar på ditt kort via banköverföring eller kort.
  5. Glöm inte att gå in i dina inställningar i appen och gå igenom stegen för att verifiera ditt konto. Du behöver ha ett körkort, pass eller ID-kort. Det enda du behöver göra är att fotografera det och sedan ta en selfie. Det tog bara någon timme innan min verifiering blev godkänd.
  6. Välj att få ett fysiskt kort hemskickat.
  7. Därefter är allt klart. Ditt kort skickas hem till din adress automatiskt och du kan redan nu använda ditt virtuella kort!
    För att få registreringsbonusen måste du slutföra en transaktion med antingen ett virtuellt eller fysiskt Revolut-kort (väntande transaktioner kan ta upp till sju dagar innan de slutförs).

Jag ska hålla er uppdaterade om hur det fungerar framöver. Jag gillar ju att testa nya tjänster! 🙂
Är det någon av er som redan har Revolut? Vad tycker ni om kortet?