Gina Tricot rea!

Resor

Första dagen i Holland!

Amsterdam - Tulpaner i trä

Tulpaner i trä!

Hej från Holland! Vi anlände till Amsterdam vid 9.40 i morse! Såg direkt de fina klassiska tulpanerna i trä. Köpte till min mamma sist vi var här (fast på Blommenmarkt). Men man får se upp med priserna. Det lönar sig att kolla runt innan man köper turistiga grejer!

Vi tog tåget till Apeldoorn som typ var den värsta tågresan jag varit med om på länge. Efter första bytet fick vi stå packade som sillar i ett tåg utan AC i evigheter. Sjukt varmt och kvavt! Trodde jag skulle avlida! Phew!

Kuriosa: vid stationen i Apeldoorn ligger det en coffee shop – med drive in! Haha 😂

Vi tog en sväng inom Albert för att shoppa lite mat. Älskar att kolla i livsmedelsbutiker utomlands! Något som vi inte har hemma hos oss (finns kanske någon annan stans i landet?) är färdiga paket med ingredienser till olika rätter. Så smart!

Cote D'or choklad

Hittade min favoritchoklad med! Cote D’or chokladkakor – mums! Jag höll mig i kragen och köpte bara en 😂

Resten av dagen spenderade vi på Apenheul (ett zoo) och avrundade kvällen på ett “all you can eat & drink”-ställe som hette Orange. Men mer om det vid ett senare tillfälle! 🙂 Ska stupa i säng nu. Värmen, runtspringandet och att vi gick upp kl 03.00 i natt har tagit ut sin rätt!

0
 • Jenny
  2019-08-05 at 07:09

  Åh, den chokladen🙌😍

 • Daniella
  2019-08-05 at 20:57

  Håller inte med om att förpackning till färdiga-rätter som på bilden är så smart eftersom vi nuförtiden ska ha förpackningar till precis allt som inte återvinns eller som hamnar i natur/hav. Då plockar jag hellre på mig alla ingredienser utan all plast med egna tygkassar. Dessutom har jag en större tygkasse till alla varor så sparar man inte enbart naturen utan också pengarna på en plastkasse/papperskasse.

  • Gratisprinsessan
   2019-08-05 at 21:22

   Nu var det inte förpackningen som jag gillade utan alternativet till t.ex. Findus färdigrätter.

 • Evelyn
  2019-08-06 at 22:50

  Det måste väl vara bättre med en förpackning med flera ingredienser än olika förpackningar för varje åtminstone..

  Är just på väg till Ghent I Belgien. Ska se om de finns där.med.. 🙂

 • Ida
  2019-08-06 at 23:02

  Willys här i min stad har vissa såna, för bland annat köttsoppa.. Allt utom kött, då. 😄

 • Jennie
  2019-08-07 at 23:51

  City gross i Gävle brukar ha sånna ibland m